BLOGIKIRPPISKSELLÄ TUPLATTIIN JA TEHTIIN KÄVIJÄENNÄTYS

Eilen järjestetyllä blogikirpputorilla rikottiin kävijäennätys. Mukana tapahtumassa oli 1100 asiakasta. Viime vuotinen kävijämäärä lähes tuplaantui. Samoin tunnelma. Uuden tilan käytävillä mahtui liikkumaan, tutkimaan ja sovittamaan väenpaljoudesta huolimatta. Mulle jäi ihana oli, kun asiakkaat oli niin hyväntuulisia. Ei voi, kun olla tyytyväinen.
Meidät bloggaajat houkuteltiin paikalle jo edellisenä päivänä. Vastassa olivat Arto Rastas ja Juho Rajamäki, jotka järjestävät asiakkaan kanssa räätälöityjä ruokailuja tapahtumiin - ja me päästiin sitten itse hommiin. En ole milloinkaan nähnyt yhtä jäykkää bloggaajienrivistöä, kun tehtävänjaossa. Jaa että grillataan Finlaysonin sisäpihalla? Ai hiilihappojäällä valmistettua sorbettia? Kuka leipoo pitaleivät? 


Vastoin kaikkia odotuksia menusta tuli älyttömän herkullinen. Jälkiruuan valmistus oli lähes hypnotisoiva ohjelmanumero. Eniten nauratti, että bloggaajien lisäksi kuvasivat myös kokit.


Tunnelma oli rento ja lämmin. Hyvälle tuntui ja kuulosti myös livemusiikki, jonka sanat osuivat oikeaan paikkaan - oli Hyvä hetki elää.

Kiitos kaikille ihanille mukana olleille!

Mukana myymässä: