HYVÄ HETKI ELÄÄKlikkaa tää soimaan. Kuuntele sanoja. Tuntuuko?

Olenko kertonut - kuuntelen oikeastaan pelkästään kotimaista musiikkia. Siis suomeksi laulettua. Rakastan sitä sanoilla kikkailua, värikkäitä vertauksia ja verbaalisesti lahjakkaita ilmaisuja. Sellasia, joihin en englanniksi, saati ruotsiksi pääsisi käsille. 

Tämä kappale on sellainen. Se ilahduttaa mua jokaisella kuuntelukerralla. Yhdessä kohdassa säpsähdän, vaikka tiedänkin etukäteen mitä on tulossa. Se saa mut hymyilemään. Etenkin tänään, kun ulkona paistaa aurinko ja märkä maa kuivuu. 

Tämä uusi artisti on Pena ja biisin nimi on Hyvä hetki elää. Penan musiikki aiheuttaa mussa saman tunnereaktion, kun Samuli Putro aikoinaan. Ja edelleenkin. Etenkin jos mietin sitä miten mun kaasot lauloivat meille meidän häissä kappaleen Minä Rakastan Sinua. Se oli meidän ystäviltä yksi suurimpia rakkauden osoituksia. Sellainen mitä arvostan. Paras lahja. Sanomattakin selvää, että jos olen jo lähtenyt Penaa Putroon vertaamaan, niin malttamattomana odotan tälle jatkoa. 

Videon kuvat ovat Mansen blogikirppikseltä, jonka etukäteisfiilistelyissä kuulimme tätä myös livenä.Millainen musiikki iskee suhun?
Voiko musiikkimaun perusteella päätellä tyypistä jotain? 
Tai päätellä tyypistä hänen musiikkimakuaan?