KYSY MINULTA

Blogia on takana reilut kolme vuotta ja ihan juuri 600 postausta. Voitteko kuvitella? Minä en.

Tuntuu, että aika on mennyt järjettömällä vauhdilla. Ihan kuin kaikki olisi vasta alussa ja historiaa on silti jo pidempi pätkä takana. Ollaan tänä aikana muutettu uuteen kaupunkikotiin, laitettu ja remontoitu Tyynelää, työkuviot on heittäneet häränpyllyä ja vähän väliä on innostuttu milloin mistäkin. En edes uskalla arvailla lauseiden määrää, mitä noihin satoihin postauksiin olen upottanut.

Mulle tuli tässä tätä aikaa ajatellessani mieleen, että olenkohan onnistunut olemaan aito ja helpostilähestyttävä. Sellaisen kuvan olen ainakin halunnut itsestäni antaa, koska sellainen olen kotona ja arjessakin. Jos en ole tai jos muuten vaan on jäänyt joku asia askarruttamaan, mistä en ole älynnyt kirjoittaa, niin nyt olisi erinomainen tilaisuus kysyä. Olen sitä tyyppiä, joka jättää aina vastuun vastaajalle, kysyä saa mitä vaan.

Mitä olet halunnut tietää?
Vastailen sitten kommentteihin, tai teen vaikka kokonaisia postauksia.
Mistä on ollut liian vähän puhetta? Tai mistä kaipaat lisää kuvia?Tässä mä olen kuulolla:
Laura