Sisällön tarjoaa Blogger.

VOITA LIPUT KEVÄTMESSUILLEKevät! Aurinko paistaa ja talvinilkkureita en ole vetänyt jalkaan moneen viikkoon. Kadut on kuivat ja hiekoitushiekat harjattu. Kevään tulon huomaa myös meillä kotona. Jotain vihreää yritän epätoivoisesti haalia ympärilleni. Pihalle tekisi myös laittaa perinteisiä vanhan talon pihapiiriin sopivia perennoja. Jos niistä jotain ymmärtäisin. 

Pihavillitykseen lääkettä löytyy Messukeskuksen Kevätmessuilta 7. - 10.4.2016. jonne sain Messukeskukselta oman lippuni lisäksi arvottavaa.

Arvon kaikkien tähän postaukseen tai jutun facebook sivulle tämän linkin alle kommentoineen kesken neljä lippua Kevätmessuille. Osallistumisaikaa on sunnuntaihin 3.4. saakka. Maanantaina ilmoitan voittajille henkilökohtaisesti, kyselen osoitetta ja laitan liput postiin. 

Arvonta on päättynyt ja voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti. 
Kiitos kaikille osallistuneille. Aurinkoa:)

10 kommenttia

 1. Oi kun tulisi kevät, lumi sulaisi pois. Alkaisi kukat kasvamaan ja aurinkokin alkaisi lämmittää. Messuille menisin tutustumaan erinlaisiin monivuotisiin ja kyselisin vinkkejä meidän pihalle. Iloista ja aurinkoista kevään odotusta! T:Heidi Hippoodus@gmail.com http://hippoodustuttaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Pihavillitystä lievittäisi kummasti messuilu :) Arvonnassa siis mukana.

  VastaaPoista
 3. Messuliput kelpaisi! Aikuistumisen merkkejä, kun alkaa kasvien ja puutarhan laittaminen kiinnostaa. :D Tuolta varmasti löytyisi ideoita ja oppeja.

  VastaaPoista
 4. Olisi kiva päästä messuille! :) Sormet syyhyää päästä puutarhan kimppuun :)
  minuhno@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Messuille tekisi kovin mieli lähteä kevättä aloittelemaan! minsyt@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Ensimmäinen kesä uudessa kodissa. Piha kaipaisi jos jonkinlaista suunnitelmaa.Olisi hienoa mennä messuille. hanna.helenius@netikka.fi

  VastaaPoista
 7. Jee! Messuille joka tapauksessa menossa, olispa mukavaa jos onni potkaisisi :)

  VastaaPoista
 8. mukana :)
  marvu954(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 9. Oi - veisinpä äitinikin ihastelemaan kevätmessuja ... Mukana ... ;o)

  VastaaPoista
 10. Mukaan arvontaan! :)

  mimyy93@gmail.com

  VastaaPoista