Sisällön tarjoaa Blogger.

ILMIANNA TUKHOLMA

Mitä? Missä? Minne? Syömään? Museoon? 

Olen lähdössä ystävän kanssa Tukholmaan toukokuun lopulla. Ollaan perillä pari yötä. Olen selaillut muiden Tukholmapostauksia ja suunnitellut. Tähän mennessä olen innostunut Fotografiskasta ja Östermalmin kauppahallista. Viime reissusta on vuosia. Mistä saattaisin pitää?

Ilmianna mulle parhaat vinkkisi - Parhaat illallispaikat? Kauneimmat nähtävät? Ekokaupat?  Sisustuskaupat? Erityisesti kiinnostelee eettiset vaatekaupat. Onko mitään pienten suunnittelijoiden liikkeitä? Saman tyylisiä, kun Nudge? Minne ainakin kannattaa mennä? 


4 kommenttia

 1. Vanhassa kaupungissa on ihania pieniä kauppoja. Ja siiellä on myös pieni leipomo-kahvila mutta viimeksi kun odottelimme ovella niin joku kävi vaan viemässä tavaraa sisään mutta putiikkia ei avattu. :)
  Sataman yläpuolella (jos menee suoraan satamasta niin lähtee muurin juurelta nousemaan ylös vasemmalle, ei oikealle keskustaa kohti) on aivan ihana Hermannin puutarha-ravintola. Siellä on riippumattoja ja ruuista ei osaa päättää mitä söis (eli tyhjin mahoin) https://hermans.se/
  Kungsholmenissa on ihana puisto, sinne pääsee tunnelbanalla lähelle, mäkeä ylös vaan ja siellä se on. Linnut vaan laulaa siellä. Näkyy kartalla isona vihreänä laatikkona. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkeistä:) Ihan mun kuuloisia juttuja. Toi Hermannin puutarha-ravintola kuulostaa ihanalle. Se valitettavasti joutuu odottamaan seuraavaa reissua, koska tän kertainen matkaseura ei siitä innostunut. Puistoon toivon pääseväni.

   Ihanaa kevättä sinne ♥

   Poista
 2. Fotografiska on ihan ehdoton! Siellä kun olette, niin Södermalm myös. Siellä on niin paljon kivoja liikkeitä, että varmaan löytyy sullekin jotain. En ole ihan varma minkä tyylin liikkeitä ehdottaisin, mutta kaikkea löytyy, kivoja kahviloitakin. Ja SoFon alueahan on hyvin trendikäs :) Hyvää matkaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! :) Ihanaa päästä sinne, kun oon kuullut niin paljon kehuja. Mä muistankin, että sulla oli joskus Södermalmin liikkeistä postaus. Joku vanhan tavaran liike jäi mieleen. Se ei ehkä oo mun tän kertaisen matkaseuran juttu, mutta Jannen kanssa pitää joskus mennä nekin koluamaan.

   Kiitos vinkeistä ihana Tuula ♥

   Poista