Sisällön tarjoaa Blogger.

KATA KESÄ 

Pellavalautasliina, servettirengas, kristallit vaikka juomana hanavesi. En ole sitä tyyppiä. Haluaisin olla, mutten ole. Mulla on maalla sekalainen seurakunta lautasia ja kirjavia kahvikuppeja. Käytössä aina milloin mikäkin mielen mukaan.

Kesänkorvalla kuitenkin inspiroituu useammasta asiasta. Tekee mieli tuoda kauneutta myös kattaukseen. Vihreää. Omasta pihasta saksitut punaherukanlehdet ja koivun oksat on sitä parasta, mitä voi laittaa. Kevyen huuhtelun jälkeen lautaselle ja ruuan jälkeen minimaljakkoon. Parhaat koristeet, eikä paljon lähempää saisi.

Lautaset vanhaa Arabiaa, ostin ne juuri Ilonalta.  Lautasliinan virkaa toimittava keittiöpyyhe Cilla's.

2 kommenttia

 1. Minäkään en ole sitä tyyppiä - tai oikeastaan perheeni ei ole. Oikeastaan muulloin kuin jouluna, emme tee minkäänlaisia kattauksia ruokailua varten, kaikki vaan käy kiireellä lappamassa ruuat kattiloista hellalta ja siitä vierestä keittiötasolle pinotut lautaset ja aterimet. Tiedän, kuulostaa karsealta. Mutta keskellä ruokapöytää on sentään aina tarjottimella asetelma kauniita juttuja ja lähes aina tuoreita kukkia.

  Aivan ihanat nuo sinun kuvat, niin simppeliä - niin kaunista. Ajattelinkin, että lautasliina näyttää tutulta. Minulla on tarkoitus käydä hankkimassa Cillalta noita ihania pyyhkeitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Sama meno, kun meillä arkisin. Tyynelässä ollessa jaksan joskus panostaa, kaupungissa lastataan lautaselle työtasolta ja pahimmassa tapauksessa ei edes syödä yhdessä.

   Mullakin on keittiössä tietty paikka missä on usein kukkia tai jotain muuta kaunista. Useamminkin voisi. Mä meinaan oon aidosti sitä mieltä, että niitä parhaita asioita ja kristallilaseja voisi nimenomaan arkena käyttää. Juhlia on niin vähän. Joskus laitan hopealusikat kahvikuppien kanssa. Se saa hymyilemään:)

   Kiitos kuvakehuista ♥ Olen näissä asioissa yksinkertaisuuden ystävä. Noi Cillasin pyyhkeet on simppelin ilmeen ystävästä ihania! Niitä oli kolmella eri kuvioinnilla:)

   Poista