KESÄRETKIVINKKI: KEINUHONGAN TILA


Viime viikonloppuna tuli koettua monenlaisia tunteita. Sen sekavan äitienpäiväfiiliksen lisäksi tunsin ääretöntä rauhaa ja onnea päästessäni upeiden naisten kanssa vierailemaan ihan mahtavassa paikassa. Siellä samassa, missä me oltiin marraskuussa - Keinuhongan tilalla. Noiden blogiystävien kanssa tuntuu, että ollaan aina oikeiden asioiden äärellä. Harvemmin on turhanpäiväisiä kahvipöytäkeskusteluja. Yleensä nauretaan, itketään tai jotain siltä väliltä. Varmaankin on niin, että kirjoittaessaan ja blogeissa keskustellessaan aina antaa osan itsestään, joten ilot ja surutkin on vaivaton jakaa myös toista tavatessa. Se tuntuu ihanalle. 

Sama tunne on Keinuhongan emännän / Suvimarja lifestylepuodin moottorin, Suvin kanssa. Tuollaisen elämäntavan valitessaan pitääkin olla juuri tuollainen. Hänen iloinen ote näkyy ja tilalla tapahtuu. Aamupuuron ja kahvilan aivan törkeän hyvien!! kakkujen äärellä saatiin kuulla tulevan kesän tapahtumista. Tilalle odotetaan paljon matkailijoita ja mökkeilijöitä - se on kesäaikaan avoinna päivittäin. Elokuussa on edessä Sonnirock, jonka esiintyjät julkaistetaan pian. Lisäksi uutuutena Suvi kunnostaa lähistöltä ostamaansa rintsikkaa majoituskäyttöön. En malta odottaa miltä se tulee näyttämään, koska olen jo nähnyt sen rantasaunamajoituksen

Käy tykkäilemässä Keinuhonkan fb-sivusta, että saat ajantasaista tietoa menoista ja voit suunnitella milloin mennä. Paikan päällä on Lifestylepuoti, Antiikkivintti, kahvila, lähiruokaa ja hei omaa ruususiideriä!! Povaan tästä tulevan kesän hittiä. 
Kiitos seurasta ihanat bloggaajakollegat:

Call it home
Koti Kaupungin laidalla
Mintunmustaa 
Musta ovi
Piirto
Retromoderni
Sally’s
Sula Mahdollisuus
Voikukkapelto
Vai-heis-sa
ps. kannattaa käydä lukemassa mitä Tuntematon turisti kirjoittaa rantasaunalla viettämästään täydellisestä viikonlopusta.