Sisällön tarjoaa Blogger.

EI SENTÄÄN VIHELLÄ
Ilma viilenee. Ajatuksin siitä, että alan kaatamaan teevettä siitä läikyttävästä, sottaavasta, holtittomasta, nokallisesta, mukakätevästä pikkukattilasta tympii. Siskokin samojen ongelmien äärellä. Kunnes kesken meidän kirppiskierroksen se sen sanoo - ostetaan vanhat kahvipannut. No niinpä! 

Miksi kukaan ei ole kertonut mulle aiemmin miten kätevä se on. Lämpenee hellalla hetkessä ja on kaataessa kätevä. Ei sentään vihellä. Näin kauniin löysin Tyynelään. Toimii siellä loistavasti. Samalla kirppisreissulla löysin kaupunkikotiin toisen. Syksy saa tulla. Onni on muuten joskus hyvin pienestä kiinni.

14 kommenttia

 1. Vitsi miten kaunis! Mullekin tuollainen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiks oo - vähän toisenlainen, kun suurin osa kirpparilla myytävistä - toi väritys siis. Mutta näitä kyllä muuten löytyy ihan useita kappaleita joka kirpparilta. Toivotan onnea etsintään <3

   Poista
 2. Kaunis kahvipannu. Kyllä nyt syksy voi tulla. Mukavia teehetkiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin voi :) Kiitos <3

   Se on muuten tosi, että vuodenaikojen vaihtelu ei vaikuta mun kahvin kulutukseen, mutta teen juomisessa on syys/talvikaudella aivan valtava piikki. Erilaisten teelaatujen hamstraaminen on jo alkanut;)

   Poista
 3. Aivan ihana :))! Ja just niin teidän näköinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos S <3

   Joo se oli jotenkin hupaisaa, kun sisko sanoi yhdessä hyllyvälissä, että on etsinyt itselleen kahvipannua. Yksiväristä. Kertoi mihin käyttäisi, ei kahville, vaan teelle. Mä syöksyin samantien edelliseen hyllyväliin. Olin siellä tätä jo ihastellut, mutten keksinyt mihin käyttäisin. Täydellinen ratkaisu, koska mulla oli aina ne kuumat vedet pitkin hellaa tai tiskipöytää kattilan kanssa.

   Poista
 4. Elämä koostuu pienistä asioista. Monesti sitä hämmästyy kuinka oikeasti niillä pienimmillä jutuilla on lopulta isokin merkitys - ainakin sille, että alkaa hymyilyttämään. Hih. Ihanaa viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Ihan justiinsa näin <3

   Pienet asiat on tosi tärkeitä. Kun ne oppii huomaamaan ja niistä nauttimaan, niin positiivisten juttujen määrä elämässä lisääntyy huomattavasti. Musta on ihana käyttää mun teepannua, kun siitä tulee nyt joka kerta mun rakas sisko mieleen. Eli hymyilyttää:)

   Kaunista sunnuntaita sinne!

   Poista
 5. OOOO, mikä pannu. Oikea kaunokainen! Vislaavaa pannua olen itsekin etsiskellyt, mutta ei ole osunut sopivaa silmiin. Meillä on kyllä oikein komea ISO pannu, mutta turhan suuri juomakäyttöön. Harvemmin sitä kuutta litraa kerralla täällä tarvitaan, mutta oikein on kätevä pikkutiskien veden lämmittelyyn :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiks oo <3 Tässä on upea väritys. Mä oon oikeastaan ihan tyytyväinen, ettei tää vislaa. Mä oon joskus väsyneenä niin herkkä yllättäville äänille. Ois aika kamalaa jos se ääni saisi mut ärsyyntymään tästä kaunokaisesta;)

   Juomavedelle kuusi litrainen on kyllä turhan tymäkkä. Toivon, että sulle täydellinen vähän pienempi tulee jossain vastaan. Muista tilata se sieltä maailmankaikkeuden verkkokaupasta vaan ajoissa sinne lähikirpparille;)

   Poista