JA NIIN MINÄ SITTEN RAKASTUINSe oli aika tavallinen tarina. Lähiöbaari, karaoke ja siitä saatille.

Pelissä oli paljon sattumaa. Olin ollut rannalla syntymäpäiväjuhlissa, jonne exäni tuli uutensa kanssa. Liukenin paikalta sinne, minne yksi ystäväni oli juuri menossa. Soluttauduin seuraan, johon Jannekin oli liittynyt autonpesureissullansa. Sinä iltana jäi paikalleen sekä Jannen auto, että mun sydän.

Kaikki tapahtui nopeasti. Jo parissa kuukaudessa asuttiin yhdessä. Takana on nyt yli seitsemän hauskaa ja onnellista vuotta. Joka päivä mä muistan miettiä sitä, miten paljon olen sattumalta saanut. Kaikki palaset on loksahtaneet paikoilleen ja olen saanut rakkauden lisäksi parhaan ystävän. Sen tyypin, jonka kanssa paskatkin päivät tuntuu sietettäville. Ja jonka pahat päivät mä haluan pelastaa.

Tänään on meidän 5-vuotis hääpäivä.
En vaihtaisi päivääkään.