Sisällön tarjoaa Blogger.

KIRPPISVINKKI TAMPERE

Aivan huikea tapahtuma tulossa. Tuuthan säkin?

Ensviikolla, sunnuntaina 9.10. klo 11-14, on historian kolmas Mansen blogikirppis. Mulla on ollut ilo olla mukana jokaisella kerralla. Tälle kerralle me ollaan saatu mukaan myös ihan mahtavia uusia tyyppejä ja ennätysmäärä yhteistyökumppaneita asiakkaille jaettaviin goodiebageihin. Kyllä - tällä kertaa jaetaan 200:lle ensimmäiselle tuotepläjäys, jossa on mukana mm. Jordan, Sokos Herkku, Herbina, Lina, Suvimarja Lifestyle Puoti, Havi's by Havi, K-rauta Rauta-Otra Nekala, Think Today, Natural Goods co / Mádara, Hakola Huonekalu Oy, ViaMinnet, OMAshop, Ainoa graphic design, Tuutilulla.

Myymässä on 20 bloggaajaa ja 10 yritystä. Lisäksi paikalla on kahvila, josta saat kahvia ja pääset maistelemaan maailman parhaita Pyynikin munkkeja. Myynnissä on laaja kattaus sisustustavaraa, astioita, vaatteita niin aikuisille kuin lapsille, kosmetiikkaa, koruja yms. ihanaa.

Paikkana on viime kerralta tuttu Vooninkisali Finlaysonin alueella (Väinö Linnan aukio 13). Suosittelen laittamaan jalkaan mukavat kengät, ottamaan mukaan avoimen ja hyvän mielen sekä käteistä rahaa (mielellään myös kolikoita!) ja ostoskassin. Muista varautua jonottamiseen tälläkin kertaa. Viime vuonna jonoa ja ruuhkaa oli erityisesti ensimmäisen tunnin ajan. Lastenvaunut ja -rattaat kannattaa jättää tilan ulkopuolelle parkkiin.

Klikkaile itsesi mukaan tapahtuman facebook-sivulla


Kirpparilla  myymässä:
Call It Home
Curiouser & Curiouser
Dioriina
Keltainen kahvipannu
Keski[piste]
Koti Aurorassa
Oblik.
Optimismia ja energiaa
Pilviraitti
Reelinki
Retromoderni
Sally's
Sateenkaaria ja serpentiiniä
Sådant är livet
Torson takana
Vaaleanpunaisessa hirsitalossa
Vaiheissa
Visuaalisesti vaativa
Voikukkapelto
Zubi's corner

Apujoukkoina mukana myös:
Koti 7
2 kommenttia