Sisällön tarjoaa Blogger.

KURKISTUS MUN TYÖPÄIVÄÄN : HAASTATELTAVANA NOORA SHINGLER

noora shingler kemikaalicocktail nukkuville


noora shingler kemikaalicocktail nukkuville
Mä oon päässyt tekemään ihan hirrrrrvittävän mielenkiintoista ja hauskaa juttusarjaa. Juttusarjan tilaaja on Nukkuville. Eli se mun monesti blogissakin hehkuttama sänkykauppa, mutta uudella nimellään (ent. Unikea). Ei varmaankaan tarvitse erikseen kertoa, etten voisi paljon iloisempi olla, kun pääsen tekemään hommia mun suuresti arvostaman firman kanssa. 

Tämä juttusarja on ihan alkutekijöissään ja sitä käynnistellään parhaillaan. Sarjassa haastatellaan erilaisissa tilanteissa eläviä ihmisiä teemalla "Miten minä nukun". Aihepiiri on mielenkiintoinen ja asia on omaan elämäänikin jäänyt sellaiseksi aina ajankohtaiseksi noiden sairastelujen myötä. On tullut tässä vuosien aikana päiväunet melko tutuiksi ja hyvän rytmin vaaliminen tärkeäksi. Sydämen asialla siis tässäkin.

Aloitin haastattelut viime viikolla Kemikaalicocktailin Noorasta. Kiinnosti tietää miten kemikaalipihi elämä on vaikuttanut mun lähimmän työkaverin valintoihin. Noin ammatinkin puolesta Noora joutuu noita asioita miettimään päivittäin. Ja joo - tietty tää oli ihan hyvä keino saada itsensä viimeinkin myös kylään Nooran uuteen kotiin, jota olen instakuvista kuolannut. Siellä oli upea tumma kontrasti seinä, joka teki kuviin mahtavan tunnelman ja sänky, jolla oli tarina. 

Haastettelu löytyy Nukkuvillen blogista ja sen pääset lukemaan täältä tai klikkailemalla itsesi Nukkuvillen facebookkiin, jota seuraamalla saat tulevatkin haastattelut luettavaksesi. Niitä tullaan tekemään noin kymmenen vuodessa.

Millaisia asioita sun tekisi mieli tietää muiden unesta? 
Kuka pitäisi haastaa paljastamaan tottumuksensa?


Ei kommentteja