Sisällön tarjoaa Blogger.

SYKSYN SISUSTUSIHASTUKSET

svanefors

svanefors

svanefors

svanefors

svanefors

svanefors

svanefors
Kävin toissa viikolla ihastelemassa Svaneforsin showroomilla syksyn sisustusihanuuksia ja haluan jakaa nää inspiskuvat teidän kanssa. Mä meinaan sain tuolta kotiinviemisiksi kauniin kynttilän lisäksi aivan kaaaaamean sisustusvimman. Kuumeisesti tekee mieli tehdä jotain muutoksia.

Esillä oli niin upeita isoja taidekankaita seinälle pingotettuna (idea!), ilmeikkäitä ja maalauksellisiakin tyynynpäällisiä (helposti uutta kotiin!), erilaisia saman sävymaailman kuoseja rinnakkain (kerroksellisuutta!), kutkuttavia kuviollisia mattoja (vanhan talon vetävät lattiat!), messinkiä (<3) ja mehikasveja. Erityisesti ruotsalaisen taiteilija Emma Larssonin maalaamat kuosit iski muhun kovaa. Ne on samaan aikaan persoonallisia, kiehtovia ja vähän jännitäviä. 

Mä ennustan, että meillä tulee näkymään tulevan talven aikana enemmän yhdistettyjä kuoseja (Tyynelässä), mehikasveja (mikäli saan pidettyä ne hengissä), messinkiä (ostin jo) ja myös lisää tekstiilien tuomaa lämpöä. 

Jotenkin olen ihan kamalasti kaivannut jotain tällaista. Tuntuu, että kiireiden ja flunssien vuoksi kaikki sisustusprojektit on vaan seisoneet ja venyneet. Tuntuu hyvälle olla täynnä ideoita ja virtaa. En halua pysähtynyttä, valmista sisustusta, vaan muuttaa vähän väliä ympärilleni uutta kaunista katsottavaa. Haluan maalata seinää, vaihtaa nojatuolin mukavampaan, levittää kaikki talon matot lattioille, kääriytyä huopaan ja neuloa vaikka mitä. Syksy <3Svaneforsin nettisivuille pääset tästä ja koko tuotekuvastoa pääset selaamaan täällä.


Ei kommentteja