Sisällön tarjoaa Blogger.

KARMA JA KALUSTEET

ker lux seinävalaisin

ker lux seinävalaisin eco wallpaper botanica

ker lux seinävalaisin eco wallpaper botanica
ker lux seinävalaisin eco wallpaper botanica
Styleroomissa pohditaan parhaillaan sisustamisen vaikeimpia tilanteita. Yhdellä ei karma ja kalusteet kohtaa, toinen etsii sielua ja kolmas ei kertakaikkiaan tule toimeen mattojen kanssa. Myös mun tän hetkiset sisustusongelmat selviävät tuosta Styleroomin postauksesta. 

Pohjustuksena voin kertoa, että näinä sisustusvaikeuksien pahimpina solmuhetkinä mulla tulee aina mieleen se, miten Diagnoosi Sisustusmanian Maria kertoi mulle eräällä kirppisreissulla etsivänsä aina jotain, jonka nähdessään ajattelisi, että "toihan on just se mitä mä en ole vielä tiennyt tarvitsevani". Ja myös se miten Casa X:n Enne kertoi mulle joskus vuosia sitten ensimmäistä kertaa siitä, kuinka tilataan maailmankaikkeuden verkkokaupasta tavarat tuohon omalle lähikirpparille. Näiden naisten ajatusmaailmassa ja sisustustavassa on paljon tuttua ja tunnistettavaa. 

Noita ohjeitahan mäkin oon kovasti yrittänyt noudattaa. Joskus osuu kohdalle, toisella kerralla ei. Yleensä se ei ole se mitä on mennyt hakemaan ja se on kirppissisustuksessa just parasta. Suunnitelma muuttuu lennosta ja saa kokea löytämisen riemua. 

Toissareissulla eteeni osui tää vanha valaisin. Siellä se kyhnötti alimmalla hyllyllä aivan surkean näköisenä. Kelailin, että onko se ihan kamala vai kamalan ihana. Kävin taas läpi sen saman protokollan - kuvaviesti Jannelle ja varmistus. Ok ja kassalle. 

Ja onhan se nyt hienoa, kun minipienelle yöpöydälle saa nykyään muutakin, kuin pöytävalaisimen. Sitä paitsi tää sopii meidän makuuhuoneen kattolamppuun hienosti. Itseasiassa myös viime kirppisreissulla taas kolahti. Ja ei, ne ei olleet ne nojatuolit jotka on hakusessa. Siitä lisää blogissa pian.20 kommenttia

 1. Onpa mainio valaisin. Tykkään! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiks oo:) Tästä olisi kiva tietää jotain taustaa. Ei ollut mitään merkkejä.

   Poista
 2. Ihanat yksityiskohdat tuossa lampussa! Mulle kävi vähän samoin meidän olohuoneen ison lattiavalaisimen kanssa. Se tuli vastaan kierrätyskeskuksessa, ja otin mukaan vaikka en tosiaankaan ollut sellaista meille koskaan ajatellut :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mustakin. Kauniit noi reiät <3 Täytyykin tulla kurkkimaan mitä hankintoja sä oot tehnyt. EDIT. Kävinkin jo heti tässä välissä kurkkimassa. Tietkö mitä - se on tosi samanlainen, kun tää mitä mä tovi sitten ostin: http://www.sateenkaariajaserpentiinia.fi/2015/10/sisustaessa-saa-muuttaa-mieltaan.html Siis hieno! Ei mikään kaamea kasari:)

   Poista
  2. Hei minä olinkin siis nähnyt lampun teillä, koska olin tuota postaustakin kommentoinut! En jotenkin yhtään muistanut sitä, mutta ihanaa että nyt löysinkin vertaistukea lampulleni :-D

   Poista
 3. Ah! Maailmankaikkeuden verkkokauppa, laitankin heti pari tilausta sisään. Hienon lampun taas löysit. Näyttää tuokin vahvasti jotlain tissainilta. Sulla on hyvä lamppusilmä. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Se on se "the ostoskanava" mulle tätä nykyä. Ihan paras ilmaus sitä paitsi:)

   Kiitos <3 Tää lamppu oli muuten samalta kirpparilta, kun se edellinen.

   Poista
 4. Tosi symppis valaisin, hieno löytö! Ja aivan ihana tapetti siellä taustalla. Perfect match <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Se on - ja tosi hyvin toimiva vielä. Käyttökelpoinen yövalo, kun voi käännellä lähemmäs ja kauemmas sen mukaan miten kirkasta valoa kaipaa.

   Tapetti on Eco Wallpaper Botanica. Oli kyllä tohon täydellinen valinta. Tekee hyvän fiiliksen:)

   Poista
 5. Ihana! Toi on kyllä just niitä mitä ei osaa etsiä, mutta nähdessään tietää löytäneensä. Tosi hieno.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Joo. Vähän samaaan tapaan, kun viime viikonloppuna meillä kävi monen jutun kohdalla :D

   Poista
 6. Hyvä, oppi mennyt perille! :D Ja mikä mahtava lamppu, ihan täydellisen värinenkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On mennyt :D <3

   On kyllä - hyvä tuuri, että löytyi kattolampun kanssa saman sävyinen. Viime viikonloppuna metsästin Jannelle yövaloa. Ei ollut toimitettu, vaikka tilasin. Tosin löytyi sit kaksi valaisinta ihan muuhun tarkoitukseen. Tää on tätä :D

   Poista
 7. Tosi kiva lamppu. Minä laitoin just pari juttua tilaukseen maailmankaikkeuden verkkokauppaan, kun sellaisesta nyt Kuulin (miks kukaan ei oo kertonu tästä aikaisemmin):D. En kuulemma enää saisi tähän pieneen väliaikaisasuntoon hankkia mitään aarteita. Pöh, sanon minä ja suuntaan kirpparille :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sano se :D Julkinen salaisuus :D

   Mä toivon onnea sun tilauksille! Pöh sanoisin mäkin, koska väliaikaisessakin olisi tarkoitus viihtyä:)

   Poista
 8. No siis upea valaisin ja sopii täydellisesti tuohon paikkaan!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiks löytynytkin hyvä!! <3 Nyt vaan pitäisi saada sille kaveri. Tilaukset on vetämässä;)

   Poista
 9. Ei vitsi miten symppis valaisin! Sopii jotenkin tosi hyvin vanhan talon henkeen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon samaa mieltä. Jotenkin vähän kumma ja kolho, mut sit taas toisaalta aivan ihana <3

   Poista