KARMA JA KALUSTEET

ker lux seinävalaisin

ker lux seinävalaisin eco wallpaper botanica

ker lux seinävalaisin eco wallpaper botanica
ker lux seinävalaisin eco wallpaper botanica
Styleroomissa pohditaan parhaillaan sisustamisen vaikeimpia tilanteita. Yhdellä ei karma ja kalusteet kohtaa, toinen etsii sielua ja kolmas ei kertakaikkiaan tule toimeen mattojen kanssa. Myös mun tän hetkiset sisustusongelmat selviävät tuosta Styleroomin postauksesta. 

Pohjustuksena voin kertoa, että näinä sisustusvaikeuksien pahimpina solmuhetkinä mulla tulee aina mieleen se, miten Diagnoosi Sisustusmanian Maria kertoi mulle eräällä kirppisreissulla etsivänsä aina jotain, jonka nähdessään ajattelisi, että "toihan on just se mitä mä en ole vielä tiennyt tarvitsevani". Ja myös se miten Casa X:n Enne kertoi mulle joskus vuosia sitten ensimmäistä kertaa siitä, kuinka tilataan maailmankaikkeuden verkkokaupasta tavarat tuohon omalle lähikirpparille. Näiden naisten ajatusmaailmassa ja sisustustavassa on paljon tuttua ja tunnistettavaa. 

Noita ohjeitahan mäkin oon kovasti yrittänyt noudattaa. Joskus osuu kohdalle, toisella kerralla ei. Yleensä se ei ole se mitä on mennyt hakemaan ja se on kirppissisustuksessa just parasta. Suunnitelma muuttuu lennosta ja saa kokea löytämisen riemua. 

Toissareissulla eteeni osui tää vanha valaisin. Siellä se kyhnötti alimmalla hyllyllä aivan surkean näköisenä. Kelailin, että onko se ihan kamala vai kamalan ihana. Kävin taas läpi sen saman protokollan - kuvaviesti Jannelle ja varmistus. Ok ja kassalle. 

Ja onhan se nyt hienoa, kun minipienelle yöpöydälle saa nykyään muutakin, kuin pöytävalaisimen. Sitä paitsi tää sopii meidän makuuhuoneen kattolamppuun hienosti. Itseasiassa myös viime kirppisreissulla taas kolahti. Ja ei, ne ei olleet ne nojatuolit jotka on hakusessa. Siitä lisää blogissa pian.