Sisällön tarjoaa Blogger.

VUOSIKATSAUS 2016 JA TUTUSTUMINEN BLOGIINI

Vuosi on ollut omituinen, onnellinen ja opettavainen. Elämä on mallillaan. Rinnalla on mies, jota en vaihtaisi mihinkään. Töitä (ihania töitä!!) sekä lepoa on sopivassa suhteessa ja maalla on saanut toteuttaa remonttiunelmiaan. Tänä vuonna on tapahtunut minun mittapuullani paljon. Postauksia selatessani tuli hyvä ja lämmin mieli. Tästäkin vuodesta jää upeita muistoja.

Tässä postauksessa käydään läpi vuoden kohokohtia. Uudelle lukijalle se on myös hyvä katsaus meidän elämään. Tällaista on meillä tänä vuonna ollut.

Tammikuussa:Helmikuussa:


Maaliskuussa:Huhtikuussa:Toukokuussa:Kesäkuussa:Heinäkuussa:Elokuussa:Syyskuussa:Lokakuussa:


Marraskuussa:Joulukuussa:


Vuosi oli ihana upea. Tapahtui paljon. Tuntui elämälle.

Ensi vuotta odotan jo paljon. Olen iloinen, että työkuviot ilmeisesti jatkuvat ennallaan. Se on ollut parasta juuri tähän hetkeen. Yksi isompi henkilökohtainen muutos on tulossa (kerron siitä lisää, kun asia on paketissa), mutta muuten toivon, että seuraavallekin vuodelle on luvassa tasaista, tavallista ja arki-iloista elämää. Samaa toivon sulle <3
TallennaTallennaTallennaTallenna

PERUSSUKAT JA KÄMMEKKÄÄT

Perussukat - sama pari, eri pari

Tulipa hauskaa vaihtelua ihan perussukkiin, kun neuloin ne eriparina. Samanlaisina olisivat olleet lähinnä tappavan tylsät. Nyt pistin värit päin vastoin ja sukkiin tuli jujua. Nämä perussukat tuli neulottua nopeasti. Menivät ystävälle lahjaksi.

Sukat on tehty perussukan ohjeella. Leveys on 56 silmukkaa. Resori on neulottu pienemmillä puikoilla ja 1 kiertäen oikein, 1 nurin. Sukissa on tiimalasikantapää ja kärjessä sädekavennus.

lanka: Nalle
puikot: 2,5 ja 2,75

Kämmekkäät

Käsiä myötäilevät kämmekkäät on ihan passelit tällaiseen talvisäähän. Näitä käsineitä ei tarvitse puhelimeen vastatessa ottaa pois kädestä, kun sormet on vapaat. Kylmemmällä säällä kämmekkäät voi vetää lapasten päälle. Nämä neuloin toiselle ystävälle lahjaksi.

Kämmekkään on neulottu peruslapasen mallia mukaillen. Leveys 44 silmukkaa. Resorit on neulottu pienemmillä puikoilla ja 1 kiertäen oikein, 1 nurin. Työhön on vaihdettu pian peulakon jälkeen takaisin pienemmät puikot ja kavennettu muutama silmukka istuvuuden takaamiseksi. Sekä kärjen resori, että peukalo on päätelty joustavasti. Peukalo on kiilallinen ja siinä on neljätoista silmukkaa.

lanka: Nalle
puikot: 2,5 ja 2,75
TallennaTallenna
TallennaTallenna

KIERRÄTETTY JOULUFIILIS


Kaksi vuotta sitten kirjoitin siitä mikä tekee minulle joulun. En vaihtaisi sanaakaan. 

Blogini ei pursuile jouluista kotia ja koristeita. Ei supermegahyperfiilistelyjä viikkoja etukäteen. Mulle sopivasti joulutunnelmaa tekee tänäkin vuonna perhe, jouluruoka tuoksuineen, sammutetut kattovalot ja sytytetyt takkatuli sekä kynttilät. Viimeksi mainittuja on esimerkiksi makuuhuoneessa takan reunalla ja keittiönpöydällä. Ulkona loimottaa ulkotulet, kirjahyllyssä himmeätä valoa loistaa mun viimeisin kirppislöytö ja leivinuunin vieressä se pahamaineinen kynttelikkö. Olohuoneen jouluilmettä täydentää kynttilät Arabian Ruska lautasella, jonka Janne nappasi kirpparilta mukaan kahdeksalla eurolla. 

Meillä joulun päätähti ei muuten ole kinkku. Se on Huuto.netistä löytynyt ihan mahtavan värinen villamatto. Se sopii vanhan talon vetoisille lattioille ja värikin tuo lämpöä olohuoneeseen. Tänä vuonna ehkä vähän hurjastelin ja vaihdoin sohvalle punaiset tyynyt.

Se on joulu nyt!
Kauniita, rauhallisia ja iloisia päiviä <3Kirjahyllyn kyltti on lahja Marialta ja niitä löytyy täältä.