VOITA SIIVOUS (3h)

freska siivous kokemuksia

freska siivous kokemuksia
Meillä ei ole koskaan käynyt siivooja. Tai siis koskaan ennen.

Olen aina ajatellut, että ei näin pieneen asuntoon kehtaa ketään pyytää. Että ei voi olla tilannetta, jossa en jaksaisi omaa kotiani siivota. Ei ole niitä lapsiakaan. Eikä jalkaa paketissa tai kipeytynyttä olkapäätä. Sitä paitsi ajattelin, että joudun varmasti vähän siivoamaan etukäteen, että kehtaisin päästää jonkun siitä jatkamaan.

Nyt mä ajattelin rikkoa ennakkoluuloni ja tein sopimuksen Freskan kanssa. Sovimme meille joulusiivouksen. Ja mä tosiaan päätiin, etten ala etukäteen luuttuamaan. Sitä paitsi mä oikeasti vähän vihaan sitä hommaa. Kauhulla aina katselen niiden kavereiden facebook-päivityksiä, jotka kertovat vapaapäivänään vieneensä matot pihalle, pesseensä ikkunat ja kuuranneensa lattiat kiiltäviksi. Palkinneet sitten itsensä kupilla kahvia ja fiilistelleensä samalla kättensä jälkiä. Mä en ole niitä, jotka siitä saavat niin suurta riemua.

Meille tuli siivooja viime maanantaina. Mä näytin paikat. Sen missä imuri seisoo ja missä on moppi. Sitten lähdin tekemään töitä lähikahvilaan. Kävin kaupassa myös. Kotiin palattuani kaikki oli viimeisen päälle tiptop. Vai pitäisikö joulusiivouksesta sanoa tiptap? Pölyt oli poissa, ikkunalaudan maljakko kiilsi, suihkutangot oli pesty, käsisaippuakuppi kuurattu ja kuvitelkaa - hän oli pessyt myös kahvinkeittimen. Mä aloin heti suunnittelemaan sitä, millaisilla ylisanoilla voisin häntä kiittää seuraavalla kerralla. Kaikki kuulostaisi laimeilta tämän ilon rinnalla. Janne puhui jo siitä jos tilattaisiin tällainen kolmen tunnin paketti joka kuukausi. Se riittäisi tähän 41 neliöiseen kaupunkikotiin paremmin, kun mainiosti. Silloin voisi itse hyvin pienellä vaivalla ylläpitää tätä siisteyden tilaa. Jos ei tulisikaan enää niitä tilanteita, että kotikuvista pitää siivota retusointityökalulla villakoiria sängyn alta. Paitsi Tyynelässä.

Ilokseni ilmoitan, että teillä on jollakulla mahdollisuus samanlaiseen helpotuksen tunteeseen: voit voittaa kolmetuntia siivousta itselle, äidille, appiukolle, ystävälle tai vaikka työkaverille. Palkinnon arvo on 102€ ja siihen voi tietysti itse halutessaan ostaa lisätunteja asunnon koosta ja siivouksen sisällöstä riippuen. Arvonta toteutetaan yhteistyössä Freskan kanssa.

Arvontaan pääset mukaan huutamalla tämän tekstin kommenttikentässä hep, moi, hei, jippii tai mitä vaan. Arvon voittajan torstaina 8.12 ja ilmoitan voittajalle henkilökohtaisesti. Tämän jälkeen toimitan Freskalle voittajan yhteystiedot, että pääsette sopimaan siivousajankohtaa.

Freskan toimialue on Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Kerava, Turku, Lieto, Naantali, Raisio, Tampere, Kangasala, Lempäälä, Nokia, Pirkkala, Valkeakoski ja Ylöjärvi.

Jos et malta odottaa miten arvonnassa käy, voit tilata itsellesi joulusiivouksen heti Freskan tilauslomakkeella. Blogini lukijana saat nyt alennusta seuraavasti:

koodilla 20sateenkaari saat 20 euron alennuksen kertatilauksesta
koodilla 50serpentiini  saat 50 % alennuksen ensimmäisestä ostokerrasta (säännöllisille tilaajille)

Alekoodit on voimassa 22.2.2017 asti