Sisällön tarjoaa Blogger.

KEITTIÖNI SYDÄN EI OLE HELLAKotona on tullut kokattua ihan naurettavan vähän. Ja syy ei se, etten pitäisi siitä. Mähän rakastan laittaa ruokaa. Tyynelässä hauduttelen pitkään valmistuvia patoja, keitän lasagnekastikkeita, kokeilen uusi reseptejä, ruoka-aineita ja kutsun pöydän ympärille ystäviä. Tyynelässä eniten vierailevat ystävät ovat niitä, jotka rakastavat yhdessä tekemistä. Leivotaan perunaleipuskoja, sekoitetaan tsatsikia ja kokeillaan Nyhtökauraa thaicurryssa. 

Kaupunkiyksiössä taas ei ole kaikesta huolimatta tehnyt mieli asettua patojen ääreen päivittäin. Uunia on tullut käytettyä äärimmäisen harvoin. Eniten olen valmistanut nopeita aterioita hellalla. 

Keittiössä itsessään ei ole todellakaan vikaa - se on täydellisesti toimiva ratkaisu tämän kokoiseen kotiin. Olenhan sen itse suunnitellut ja tilannut. Meillä vaan on nykyään nuo ihan liian kätevät Foodorat, Woltit, Stoccan Herkut, puhumattakaan Hietsun Hallista. 

Meidän keittiön sydän ei siis ole hella. Se on mun astiakaappi. Tuo kolmiovinen vitriini, joka esittelee mun rakkaat kirppislöydöt ja on yksi mun jokapäiväisistä ilon aiheista. Se on ratkaisu, josta olen erityisen tyytyväinen. Tosin koko remontti meni kyllä suunnittelun osalta niin nappiin, että harva homma on kaduttanut.

No kokoelmaani vielä. Se siis on kaunis. Ja hyvin hitaasti karttuva. Arabian vanhat astiat on kirppareilla usein todella hinnoissaan ja etenkin pääkaupunkiseudulta tulee harvoin hankittua mitään. Se on yksi syy miksi aina ilolla lähden Jannen työmatkoille maakuntiin mukaan. Kirppareiden koluaminen on meidän yhteinen intohimo ja harrastus. Löytyy yksi kuppi tuolta ja toinen sieltä. Kun saa asettaa uuden vanhojen kaveriksi, hymyilyttää. Arkista iloa.


Keittiö on Puustelli Miinus

6 kommenttia

 1. Kaunis keittiö ja ihastuttavia astioita sinulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Noi kupit tuo kivasti väriä tähän muuten niin vaaleaan kaupunkikotiin.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos <3 Ei ihan yhtä kattava kokoelma kun sulla, mutta tähän minikotiin sopiva :)

   Poista