VIIME TINKA


Niin se sitten meni - puoli toista vuotta. Kesällä 2015 me muutettiin tähän asuntoon, jonka remontti oli aloitettu aiemmin keväällä. Päivät, viikot ja kuukaudet kuluivat. Kuluivat niin, että piti näemmä tulla aina tähän päivään saakka, että saimme kattoon valot. Kyllä. Näin kauan jaksoimme elää niitä ilman. 

Valaisimet on hankittu Decolightista. Mallin nimi on Daikanyama. Ne on samat, kun Vanhan kauppahallin Storyssa. Valaisimet asennettiin kahdelle vaijerille ja kaksipainikkeisella kytkimellä niin, että voi valita pitääkö valoja edessä, takana, molemissa vai ei missään.

Valot on ihanat. Ne on kauniit ja tuovat tähän tilaan vähän loftmaisen hengen. Valaisevat sopivasti, mutta eivät silti tule valaisemaan meitä. Olisihan niistä ollut mukava itsekin nauttia, mutta nyt ne ähisteltiin kattoon uutta asukasta varten. Toki aiemminkin olisi voinut. Jos ja jos.

No niinkuin viime postauksessani vihjaisin, tänään koitti se päivä, jona Bo LKV Helsingin porukka tuli kuvaamaan tämän kodin. Tiedän, että tästä kodista voi olla vaikeampi päästää irti, kun aiemmista. Tämän remontin suunnittelin niin pitkälle itse. Säilytysratkaisu, Miinuskeittiö ja mikrosementti kylpyhuoneessa ovat edelleen parasta mitä tiedän. 

Siitä miten tähän pääsyttiin kirjoitan myöhemmin. Toivottavasti jo uuden kodin kuvien kanssa.


Valaisimet: Decolight
Säilysratkaisu: Puutiainen
Sänky: Nukkuville