HIMAHIIREN ELÄMÄNTAPA

Niin se tuli todetuksi. Vaikka edellinen koti oli aivan superihana, kätevä, kaunis, itsesuunniteltu, mieleiseksi remontoitu ja käytännöllinen säilytystiloiltaan, ei siitä ollut meille pitkän aikavälin asunnoksi. Ei tullut kutsuttua ketään kylään, ei kokkailtua, eikä vietettyä yhdessä aikaa. Kotona oltiin omissa oloissaan ja lähinnä tehtiin töitä. 

Se koti olisi ihan täydellinen tyypeille, jotka työskentelevät muualla tahoillaan ja harrastavat kaupunkia / kultuuria. Niille, joille sosiaalinen elämä tapahtuu kodin ulkopuolella. Meille se tapahtuu sisäpuolella, eikä siihen riittänytkään 41,5 neliötä. Kaiken päälle vähän riepoi sekin, että asunto oli Jannen firman. Olen kai vähän hullu, mutta halusin marssia hattu kourassa pankkiin ja ottaa lainan. Jotenkin tuntuisi enemmän omalle. 

No niin se päivä sitten tuli. Yhtenä maanantaina istuttiin pankissa ja kirjoitettiin nimiä velkakirjoihin, panttikirjoihin ja kauppakirjoihin. Tänään sitten näpytellään konetta täällä oman kodin avokeitiössä. Nyt meillä on törkeä asuntolaina ja lisätilaa. En voisi iloisempi olla.
*Valaisimet on Innoluxin Candeot. Niistä saatiin ostopäätöksen jälkeen alennusta näkyvyyttä vastaan.