Sisällön tarjoaa Blogger.

NO MILTÄ SE LAURA KUULOSTAA ?

spring & green viking line kasvismenu vegaani
Kun tekee freenä hommia, niin pääsee ja joutuu mitä mielenkiintoisempiin paikkoihin / tilanteisiin. Työpäivien vaihtelevuus on parasta. Aamu saattaa alkaa PR-toimistolla, jatkua työhuoneella ja päättyä kotona keittiön pöydän ääressä naputellessa. 

Toisena päivänä hyppään sängystä suoraan koneen ääreen ja toisena bussiin, joka ajaa Loimaalle. Tavallisia päiviä, niitä joina istun kotona oloasussa tukka pystyssä, on eniten. Siksi onkin joskus hauskaa laittaa punaa huuliin ja lähteä pressilounaalle laivalle, niinkuin viime viikon lopulla. Siellä me kelluttiin Helsingin satama-altaassa Gabriellalla vege- ja vegaanimenua maistellen. Juotiin samalla pari lasia alkuviinejä. Sepä ei ollut lainkaan hullumpi työpäivä. Pesi mun perinteiset hernesosekeittolounaat mennen tullen. Ruoka oli meinaan aivan timanttista.

Tuolla lounaalla mä päädyin Inan Kempparille tuottamaan vlogiinkin mukaan. Jos kiinnostaa, miltä se Laura kuulostaa, niin tsekkaa täältä.
2 kommenttia

  1. Vitsi! Toisaalta tuollainen duuni kuulostaa kivalta ja jokainen päivä on varmaan erilainen. Kun taas toisaalta rutiinimaisella duunipäivällä on omat edut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on <3 Ihan parasta mitä tähän hetkeen mulle olisi voinut osua. On ollut ihan kiva luoda omia rutiineja ja huomata, että hyvin osaan ottaa jo huomioon sen, miten paljon minäkin päivänä jaksaa ja miten kannattaa kuormittavimmat menot aikatauluttaa. Tällaista tää on osa-aikaeläkeläisen ja osa-aikayrittäjän arki :)

      Poista