Sisällön tarjoaa Blogger.

HYVÄ VINKKI REMONTOIJILLE
Hyvä, todella elämän laatua parantava vinkki remontoijalle. Piilota pesukone!!

Se, ettei se seiso kylpyhuoneessa kaverinsa likapyykkikorin kanssa, tekee ensinnäkin kylpyhuoneeseen ihan erilaista fiilistä - spa-tunnelmaa. Mikäli siis remonttia tehdessä se on mahdollista, piilota pesukone vanhaan komeroon, liukuovien taakse tai vaikka sitä varten valmistettuun kaappiin. 

Meidän kotona pesukone on kylpyhuoneen vieressä komerossa, jonne on tehty lattiakaivo ja kaadot. Ratkaisu on erittäin kätevä: paneelikattoon on upotettu spotti valoa antamaan ja koneen eteen mahtuu sekä likapyykkikori, että itse operoimaan. Hyllyt Janne teki vanerista, jotta saatiin tila optimoitua. Kaikki on nyt helposti otettavissa; pesuaineet, -pussit ja supit. 

Vaikka pyykkihuolto on ehkä maailman tylsin ja epäseksikkäin puheen aihe, niin sen järjestäminen on ehdottomasti asia, mihin kannattaa kiinnittää kodissa huomiota. Arki on huomattavasti helpompaa tällaisen kokonaisuuden kanssa, eikä vaahtokylvystä tarvitse tuijotella läjää likaisia sukkia. 

Lisää ideoita pyykkihuollon järjestämiseen löytyy mun pinterestistä. Eli täältä.

 Seuraa blogiani instagramfacebookbloglovinpinterest 
TallennaTallennaTallennaTallenna

2 kommenttia

 1. Näppärää! :) Me tehtiin kodinhoitohuone (tai oikeastaan -komero) vaatehuoneeseen. On ollut hyvä ratkaisu. Peukku myös Supille. Ei enää parittomia sukkia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä - oikea sana - tää on niin näppärrä. Just viimeksi tänään fiilistelin sitä, ettei pesuaine purkkeja tarvitse aina siirtää pesukoneen päältä linkouksen ajaksi (niinkuin edellisessä kodissa) tai kurotella pesuaineita ja -pusseja lattialta koneen edestä (niinkuin ennen näiden hyllyjen asentamista) ja sitä, että saan kylpeä selkeässä kylpyhuoneessa ilman tota masiinaa.

   Nii ja supit!! Ne vasta näppäriä onkin. Mä vihasin ennen sitä sukkien lajittelua. Noi on niin helpot <3

   Mut siis vaatehuoneeseen? Oliko teillä useampi? Vai missä vaatesäilytys nyt on? Vaatehuone on mulle yksi asia, jossa tein tän asunnon kohdalla kompromissin. Oon aina haaveillut sellaisesta. Tuntuisi hyvälle päästä käsiksi vaatteisiin ilman ainaista ovien eestaas renklaamista. Vaikka onhan siinä ne omat ongelmansakin - pölyyntyminen jne.

   Poista