Sisällön tarjoaa Blogger.

MATALALENTOA, MELATONIINIA JA TOIVO TULEVASTA

Täytyy tunnustaa - onhan tää ollut melkoista matalalentoa. Vaikka muka en ole tilanteesta ahdistunut, niin uneen tää on vaikuttanut ratkaisevasti. Se, että nukkuu huonosti, tekee ihan jokaiselle huonoa. Mulle se tekee sairaushistorian takia olon erittäin sekavaksi. Pää on aivan sumussa, vasenpuoli kropasta puutuu, keskittymiskyky on kateissa ja lauseet jää kesken. Onneksi Janne on oikea kärsivällisyyden perikuva.

Meillä ei ole enää keittiössä kaappeja, eikä lattioita. Näkymä ulkovelta on aika surullinen. Sen kestäisi kai paremmin, jos remontti olisi suunniteltu ja tilanne omassa hallinnassa. Keskiviikkona, näiden kuvien jälkeen kävi imuauto ja torstaina vakuutusyhtiön määräämä kuntokartoittaja tekemässä arvion. Pelottaa onko kosteus uinut runkorakenteita tai alimpia hirsiä pitkin pitkällekin. Tarkastajasta ei ole kuulunut mitään. Emme ole saaneet raporttia, emmekä edes puhelua siitä millaista tuomiota on tulossa. Tällaista on vaikea kestää. Etenkin, kun ensin odoteltiin vakuutusyhtiön korvauspäätöstä 2,5 viikkoa. 

Toisaalta - tämän kaiken jälkeen tulen tietämään miltä näyttää meidän lattioiden alla. Ehkä tulee vielä turvallisempi tunne. Ehkä Tyynelästä tulee entistä parempi.

Kaikki mitä tällä hetkellä toivon on vahvempia melatoniineja, täksi illaksi valovoidetta silmien alle ja että pian on valmista.
16 kommenttia

 1. Lähetän voimia, sellaisia valoisia, mutta nukuttavia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja <3 Täällä näyttääkin jo vähän valoisemmalle. Kuivurit hurisee ja ilmeisesti lahovaurioilta vältyttiin. Tää saattaa olla hyvinkin pian muisto vain.

   Poista
 2. Uskon, että Tyynelästä tulee entistä parempi...ihan varmasti tulee♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hannele <3

   Mä uskon myös. Ihanaa sitten päästä sinne kesää viettämään.

   Poista
 3. Kieltämättä surulliselta näyttää. Voimia teille! Kyllä se vielä iloksi muuttuu. ❤

  VastaaPoista
 4. Tsemppiä! Onneksi melkein minkä vaan vahingon saa kyllä korjattua ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lyde - ja samoin sinne <3

   ps. kiitos ihanasta viikonloppuseurasta

   Poista
 5. Hyvä tulee. Tsemppiä! Mulla 6mg mutta eihän mikään riitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulee. Ja ilmeisesti pian tuleekin. Lahovaurioita ei pahemmin näkynyt.

   Hyviä unia ja tsemppiä sinne myös <3

   Poista
 6. Voimahali! Toivotaan, että tulee hyvä lopputulos! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Toivotaan. Ja toivotaan myös, että into riittäisi me jaksettaisiin samaan syssyyn nakutella mun toivoman uudet paneloinnit seinille.

   Poista
 7. Kurja tilanne, mutta selviätte kyllä ja toivotaan vakuutusyhtiöltä hyvää päätöstä. Jos kosteus onkin lahottanut hirsiä, niin voin lohduttaa, että hirrenvaihdot on melko nopea ja tavanomainen toimenpide. Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päätös tuli ja sitten alkoikin tapahtua vauhdilla. Imuauto tuli muutamassa päivässä, samoin kuivurit. Ilmeisesti lahovaurioita ei pahemmin ollut. Tarkastaja käy tsekkaamassa tilanteen uudelleen noin viikon päästä ja sit tiedetään taas enemmän.

   Kiitos tsempeistä <3

   Poista
 8. Voi hitto! Kyllä sydäntä särkee katsoa näitä kuvia, mutta minkäs näille voi. :(
  Tsemppiä rutistuksiin.
  Vielä kiitokset viikonlopusta, kivaa oli tutustua sinuun. ♥


  - Tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Niikuin viikonloppuna puhuttiin - elämä on tällainen yllätysten sarja. Onneksi nää vahingot oli vaan materiaa.

   Kiitos. Oli kiva tutustua <3

   Poista