Sisällön tarjoaa Blogger.

MAKUUHUONETARINOITA


makuuhuone tyynynpäälliset svanefors


makuuhuone tyynynpäälliset svanefors


vuohen viidassa ryijy räsymatto makuuhuoneElämä on pyörinyt viime aikoina vahvasti unen ympärillä. Olen ollut joko yöunilla, unen tarpeessa tai päiväunilla. Öisin olen leikannut kyykäärmeiltä päitä poikki Fiskarsin saksilla ja säpsähdellyt hereille hulluissa tunnelmissa. Heikentyneen kuormituksen kestoni huomaa selvästi näissä poikkeustilanteissa. Elämä on ollut hiukan turhan kiireistä ja se vesivahinko on kieltämättä imaissut musta mehut. 

Töissäkin olen viime päivinä keskittynyt lähinnä nukkumiseen. En sentään omaani (vaikkei sekään aivan tavatonta olisi), vaan siihen haastattelusarjaan, jota olen Nukkuvillen kanssa toteuttanut. Olen tällä viikolla päässyt kuulemaan useamman ihmisen mielenkiintoisia tarinoita siitä, miten sopeutua sekaviin rytmeihin tai unettomuuteen. Tää todella on mielenkiintoinen aihe. Jotenkin tuntuu erityisen hyvälle, että se olen minä, joka saa olla tätä hommaa tekemässä.

Kotonakin olen hereillä ollessani keskittynyt hyvään uneen. Olen säätänyt makuuhuoneen lämpötilaa, ripustanut pimentäviä verhoja, etsinyt täydellisen puuterista roosaa päiväpeitteeksi ja himmeän harmaan sinistä seinien väriksi. 

Makuuhuonetta sisustaessani sain omasta mielestäni myös kaikkien aikojen neronleimauksen - päätin hankkia helmalakanan päiväpeitteeksi. En lukuisien sovitusten jälkeen kuitenkaan löytänytkään niistä meille täydellisen sävyistä. Päädyin tästedes petaamaan sänkyni rennon ryppyisellä puuvillasatiinisella aluslakanalla. Olen joka tapauksessa aivan vakuuttunut, että se helmalakana olisi petaamiseen aivan superkätevän mallinen ja hyvin helposti istuva. Idean saa pölliä!

Seuraava askel makuuhuoneen valmistumisessa on maalien hankinta. Pehmeiden tekstiilien lisäksi lempeän väriset seinät on asia, joka tekee makuuhuoneeseen hyvän ja rauhoittavan tunnelman. Melkein en malta odottaa, että pääsen tarttumaan telaan.

futonsänky: Nukkuville // verhot ja päiväpeite: Ellos // ryijy: ystävältä // tyynynpäälliset: Svanefors // valaisin ja matto: kirppislöytöjä 

2 kommenttia

 1. Kaunis ja kutsuva makuuhuone!
  Minullakin on tuo "Vuohet viidassa" ryijy. Anoppini, joskus osti meille minjöille. Toinen oli tummempi ja toinen tuon värinen, kuin sinun. Pääsin ensin valisemaan ja otin sen tumman..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hannele ♥ Mä pidän tästä myös. On ihana mennä nukkumaan, kun on rauhallinen tunnelma.

   Onpa hauska kuulla, että sulla on sama ryijy. Onko se seinällä myös?

   Nyt meillä muuten on jo maalikin valittuna ja haettuna. Kohta täällä seinät saa siniharmaan sävyn.

   Poista