KUKAS SE NUOLAISI ENNEN KUIN TIPAHTI ?

Kokemuksia vesivahingosta.
Täällä ollaan taas vuoristoradan kyydissä - sen hurjimman, jota elämäksikin kutsutaan. Alkaa tehkä aavistuksen jo tuntua siltä, että saatan tässä kesän aikana tulla kuluttaneeksi koko loppu vuoden tunteet. Olen itkenyt, nauranut, pelännyt, iloinnut, järkyttynyt, hyppinyt riemusta, karjunut, ahdistunut ja pahasti vittuuntunut. Loppuvuodelle ei kai ole jäljellä muuta, kun naama löysänä ilmeettömin silmin nurkkien tuijottelua. Alan jopa jo epäillä, että saanko sitä Tyynelän tunnelmaa ikinä takaisin. Hirvittää. 

Ihanan, riehakkaan ja huvittavan juhannuksen jälkeen tuli jälleen yksi maailmankaikkeuden upein maanantaitiputus. Olin juuri viettänyt neljä laiskaa lomapäivää mökillä ilman telkkaria, somea, töitä, tekstareita, puheluita, säntäilyä tai tunnetta siitä, että olisi pitänyt olla missään muussa paikassa samaan aikaan. Ihan lomaillut olo. Todellakin. Kunnes aamusella soi puhelin. Meidän remppaheppu se siellä. Siis mitä sanoit siis? Ai että kauppias ilmoitti, ettei niitä lattialankkuja tullutkaan meille siinä kuormassa. Jep. Ja siis niitä ei ole missään? Eikä mitään määrää? Ok.

Tämä päivä on mennyt setviessä. Olen metsästänyt asennuskuivaa lankkua kaikista tuntemistani paikoista, soitellut läpi Suomen, kysellyt vinkkejä niiltäkin, joilla tavaraa ei ole ja anellut apua facebookissa. Mulla ei vielä ole neliötäkään lattiaa ja huominen on asennuspäivä. Arvaatteko mitä se meinaa - no viivästystä. Ai että jurpii. 

Saanhan vielä kerran sanoa ihan vaan, että valivalivalivalivali. On meinaan ollut sellainen rupama tämä, että en keksi enää muita sanoja. Olen alkanut pohtia, että mitähän minun pitäisi tästä hässäkästä oppia. Mitä mulle halutaan sanoa? En ole löytänyt sitä vastausta vielä.

Harmittaa ihan hemmetisti, että nuolaisin ennen kuin tipahti. Toivottavasti näistä valitusvirsistä on jollekin joskus apua. Vesivahingosta kärsineiden terapiaryhmääni saa ilmoittautua mukaan anytime. Se koostuu tällä hetkellä minusta ja teistä. Ja varmasti kokoontuu vielä pitkään.