Sisällön tarjoaa Blogger.

VIHDOIN JOTAIN NÄKYVÄÄ

Tyynelä keittiöremontti vesivahinko hirsipaneeli keittiö puurungot

Tyynelä keittiöremontti vesivahinko Siparila Koo2 hirsipaneeli

Tyynelä keittiöremontti vesivahinko lautalattia

Tänään Tyynelän ovesta sisään kävellessä olin helpottunut. Vihdoin jotain näkyvää. Vesivahinkoa on kuivailtu ja korjailtu nyt neljättä kuukautta. Päivät tuntuu madelleen. Tänään siellä seistessäni tunsin ensimmäistä kertaa helpotusta ja sitten sen tunteen, jota olen eniten kaivannut - sen saman rauhan, jota olen siellä aiemmin tuntenut. Sen, että talo on tuttu, rauhallinen, tyyni ja turvallinen. On meinaan ollut niin levoton olo, että olen pelännyt tuleeko siitä enää koskaan sitä samaa - mun mielenrauhan paikkaa. On pelottanut, että onko se tunne viety multa pois samalla, kun tilalle on tullut pelko siitä, että onko talo kunnossa ja olenko osannut pitää sitä hyvin. Onneksi vesivahinkoremontin aikana ei ole selvinnyt mitään mitä olisin voinut tehdä toisin. Oli vaan todella, todella paska tuuri.

No mutta tänään Tyynelään sisään kävellessä näytti tälle. Kaapit oli jo osin asennettu, lattia näyttää upealle ja mun valitsemat paneelit on jo seinissä. Oon todella iloinen, että päätettiin samalla maksaa meidän remppahepulle extraa itse ja pistää myös seinät uuteen uskoon. Näyttää just sille, mitä toivoinkin. Onneksi päädyttiin laittamaan paneelia kahta eri leveyttä. Tuli siis 18 senttinen hirsipaneeli vaakaan kahdelle seinälle ja yhdelle seinälle + tulevaan lämminvesivaraajan kaappiin Siparilan Koo2 valeurapaneeli. Väreistä ja muusta kirjoitan sit enemmän, kun saan otettua tuolta järkkärillä parempia kuvia. Tää on nyt vaan tää mun onnen hetki, jonka halusin päästä teille kertomaan. Ei uskoisi, että joku voi olla näin iloinen ladatessaan blogiin näin suttuisia puhelinkuvia. Mut minkäs teet. Hymy on korvissa.

Saatan vielä laittaa instaan vähän videota paikalta. Niin onnellinen oon.

Rentoa viikonlopun jatkoa sinne kans <3

TallennaTallenna

18 kommenttia

 1. Jee! Näyttää jo nyt niin hyvälle! Oon onnellinen teidän puolesta, että homma on kohta takana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mun rakas sisko <3 Mä en malttais oottaa, että päästään tonne taas. Haluisin jo kutsua sut ja sen pienemmän tyypin, joka sun luona asuu myös <3

   Poista
 2. Ihan mahtavaa! Tulee varmasti ihana! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos myötäelämisestä <3 Alkaa pikkuhiljaa huoli helpottaa. Sanoin eilen äidilleni, että jos kerran tää viis kuukautta tuli menemään nyt näin, niin syksyllä ja talvella mua tuskin saa tuolta pois. Sitten huomasin puhuvani jo joulusta :D

   Poista
 3. Ensivisiitillä..liityin lukijaksi.Mukavaa elokuuta🌹

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Kristiina! Kiva, kun löysit tänne ja jätit heti kommentinkin. Tervetuloa mukaan <3

   Poista
 4. Kauniilta näytää! Onneksi kuivatushommat ovat ohi..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hannele <3 Vaikuttaa kyllä hyvälle tyypille tuo meidän remppaheppu. Oon tähän saakka ollut tosi tyytyväinen tuloksiin ja löytyneeseen yhteiseen näkemykseen siitä miten homma etenee. Yllättävän nopeasti tää sitten rakentuu takaisin, kun kuivaus on saatu ohi ja tarvittavat materiaalit tontille.

   Poista
 5. Ihanaa, että asiat etenevät! Todella hyvältä näyttää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On. Todella helpottavaa <3 Mä pyörin tuolla pihalla maanantaina pohtimassa, että sisähommien lisäksi tekisi jo mieli kantata nurmikon reunaa, kitkeä rikkaruohoja, rakentaa kesäkeittiötä ja lisätä kuorikatetta ruusuille. Luulen, että syksystä tulee Tyyneläpainotteinen :)

   Poista
 6. Opin kaksi uutta sanaa hirsipaneeli ja valeurapaneeli. Hirmu jännittävää, että nyt kaikki mitä tapahtuu seuraavaksi on hyvinkin näkyvää ja valmista. Se on aina jännittävää. Milloin tuutte meille kyläilemään? Tuo Janne ja sun sisko ja kummipoika teatteriin syksyllä, me ollaan siellä. Luvassa taatusti jotakin kummajaista, kuten tekijätkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii :) Todella käytännöllisiä asioita sitä tulee opittua. Tuutkohan tarviimaan noita sanoja toiste?

   Se on. Todella jännittävää. Ja ilahduttavaa.

   Ihana kuulla, että teilläkin on tulossa näkyvää ja valmista. Teatteri on kyllä ihana asia. Pitäis kyllä tulla kyläänkin <3 Jos mut vaan saa tuolta Tyynelästä pois ;)

   Poista
 7. Neljän kuukauden kuvatus tuntuu taatusti pitkältä ajalta. Hienoa että asiat on mennyt eteenpäin nyt ja talo tuntuu sitlä miltä pitääkin.
  Kivalta näyttää seinät !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuu! Tai oikeastaan kuivatusta oli pari kuukautta. Sitten viivästyksiä vakuutusyhtiön ja lattiakauppiaan sekoilun takia useampi viikko molemmista. Käsittämättömän huono tuuri ollut, että kaikkea sitä on pitänyt kestää vielä vesivahingon päälle. Onneksi aletaan olla voiton puolella.

   Kiitos <3

   Poista
 8. Vitsit että oon onnellinen sun puolesta! Hyvältä näyttää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jossu <3 On kyllä erittäin helpottunut olo. Muutama ystäväkin on jo ilmoittautunut mun mukaan siivous- ja järjestelytalkoisiin. On meinaan purua ja pölyä joka paikka aivan täynnä.

   Poista
 9. Minä myös olen todella on ellinen puolestasi, niin ihanaa, että olette jo tuossa vaiheessa <3 Keittiöstä tulee aivan ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana <3 Me saatiin nyt viettää tuolla jo viikonloppu, vaikkei vettä vielä keittiöön tuukaan ja listojen lisäksi puuttuu vessan katto. Mut oli kyl ihan parasta <3

   Poista