Sisällön tarjoaa Blogger.

6 X HABITARE-VINKKI

Kävin tänään Habitaressa. Messuthan ovat jättiläismäisen suuret, joten jaan teille nyt parhaat täsmäiskuvinkit, joiden avulla voit suunnistaa siellä eteenpäin. Siispä, jos olet kiinnostunut kanssani samankaltaisista asioista; kotimaisuudesta, pienyrittäjyydestä, perheyrityksistä ja kestävästä kehityksestä, niin tsekkaa messuilla ensimmäisenä nämä osastot ja unohdu vasta sitten loppuajaksi muille käytäville haahuilemaan.

1. Formarin "Yhdessä" pöytä (osasto 6 n 79)


Tästä mä oon ihan fiiliksissä - pyöreä ja pyörivä pöytä. Tämän tyyppistä en ole nähnyt koskaan aiemmin. Tää pöytähän vie ruuan eteenpäin ojentamisen ihan uudelle tasolle. Kata nätisti keskellä sijaitsevalle pyöritettävälle osiolle. Sitten voit kiepautella vaikka taco-aterian aina askel kerrallaan jokaisen luo. Mä ainakin luopuisin ihan ilomielin siitä kuppien ristiin lähettämisestä ja paikoiltaan poukkoilusta.

Pöytä on suunniteltu kotimaisessa pienyrityksessä ja tuotettu kestävin + laadukkain materiaalein. Tuote on mallisuojattu. Lisää pöydästä ja sen tarinasta täällä

2. Timberwise uutuusparketit ja seinäelementit (osasto 6 e 50)Nämä on ne uutuudet, joista jo aiemmin mainitsin. Ehdottomasti kiinnostavia tapoja käyttää perinteisiä materiaaleja uudella tavalla. Toi seinä on upea ja uudet parkettimallit todella kauniita. Osastolla pääsee muuten kokeilemaan myös oman mallin latomista pienoiskoossa olevista paloista. Sen palapelin tahtoisin kotiinkin.

3. Eettinen sisustaminen
Ekologiset ja eettiset arvot olivat tänä vuonna esillä aiempaa enemmän. Hallissa 6 on Eettinen alue (esillä mm. Tikau, Sera, Plan B ja The Organic Company), hallin 7 perällä on EcoDesign näyttely ja perjantaina järjestetään myös teeman mukainen keskustelupaneeli.

"Eettisiä valintoja ja kestävyyttä" keskustelupaneeli pe 15.9. kello 11.00
(Ahead- hallin Arena- ohjelmalavalla)

Paneelin moderaattorina toimii eettisen designin ammattilainen:
Taina Snellman-Langenskiöld
Panelisteina:
Mari Martikainen ja Minna Impiö, Mifuko
Anna Suoheimo, Sera Helsinki
Noora Shingler, toimittaja ja bloggaaja, Kemikaalicocktail
Janne Sivonen, toiminnanjohtaja, Reilu Kauppa
Nora Malin, viestintäjohtaja, Stockmann
5. Antiikin, vintagen ja vanhan taiteen myyntitapahtuma
Keräätkö Arabian kahvikuppeja, vintagevalaisimia, antiikkiesineitä, fiftarivaatteita tai vanhoja pellavapöytäliinoja? No niitä löytyy runsaasti - yhden hallin verran. Pääovelta katsottuna vasemman puoleisessa hallissa on mahdollisuus tehdä löytöjä. 

6. Nordic Buzz -alue (Decor- hallissa Antiikki osastojen kanssa samalla puolella Messukeskusta)
Tältä aluelta voit tehdä piensisustamisen hankintoja. Esillä on 45 lifestyle- ja muotoiluyritystä Ruotsista, Tanskasta, Virosta ja Suomesta.
Habitare on avoinna Messukeskuksessa sunnuntaihin 17.9. saakka.
Aukioloajat ja lisätietoa tapahtumasta löydät täältä.


* kuvat valmistajilta

4 kommenttia

 1. Oi, ei. Itse en nyt pääse lähtemään Helsinkiin messuille sairastelujen vuoksi. Mutta, seuraan sitäkin suuremmalla mielenkiinnolla muiden postauksia messuilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että messupostaukset kiinnostaa :) Sä pääsetkin bongaamaat parhaat palat aika monesta blogista. Mulle ainakin on sattunut jo monta hyvää postausta vastaan.

   Toivottavasti teillä ollaan siellä terveenä jo <3
   Kivaa alkavaa viikkoa!

   Poista
 2. Messut jää nyt väliin, mutta voi noita Timberwisen tuotteita - niin kauniita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on <3 Mä selailin viikonloppuna tossa niiden painotuoretta esitettä. Muistuta, että näytän, ku tuut seuraavan kerran käymään! Siellä oli vaikka mitä ihania ja inspiroivia kuvia.

   Poista