PEHMEÄT PYYHKEET JA ALEKOODI

Mä oon sellainen arjen fiilistelijä. Tiedätte varmaan te sen tunteen, kun saa laittaa lempimekon päälleen perusmaanantaina, sytytellä kynttilät hämärtyvässä illassa, mennä töiden jälkeen vaahtokylpyyn, siitä juuri vaihdettuihin lakanoihin ja juoda aamusmoothien siitä kodin kauneimmasta (jalallisesta!) lasista. Luksusarkea! Tulee vähän sellainen olo, että olenkin muuten tämän ansainnut.

Arjen ihanimmat asiat todella ovat melko pieniä hetkiä. Niin pieniä, että vähemmän fiiliksellä elävä sivuuttaisi ne herkästi. Itselle ne taas tekevät hyvän päivän. Mä en meinaan ole niitä ihmisiä, joilla on erikseen esimerkiksi juhla-aterimet. Ennen oli, mutta otin ne arkikäyttöön, koska haluan nauttia niistä ihan joka päivä. Niissä on paljon mukavampi varsi ja ne tuntuu hyvälle kädessä. Ne tekee sen pienen, mutta merkittävän muutoksen mun arkeen.

Tähän samaan tapaan liittyy myös se, että kaikki uusi on saatava heti käyttöön. En halua ensin säilöä tavaroita kaapissa, vaan ostan ne tarpeeseen ja otan usein heti käyttöön. Jos himmailisin, se ei tuntuisi enää samalle. Siksi nämä kuviekin pyyhkeet päätyivät heti koekäyttöön. Ja hyvin pärjäsivätkin. Pehmeät pyyhkeet todellakin kuuluvat tärkeänä osana tohon pienten arkisten ilon lähteiden listaani.

Meillä muuten ollaan parhaan pyyhkeen paksuudesta kahta mieltä. Mä käytän mielelläni myös ohuita ja nopeasti kuivuvia hamam-pyyhkeitä - ne tuntuvat myös ihanalle iholla - mutta Jannelle ainoa oikea vaihtoehto on tällainen paksu ja pörröinen versio. Kylpyhuoneessa on kuivaillut viime päivinä tyytyväinen mies. 

* * * Sain Tampereen blogitapahtuman yhteydessä paitsi testipyyhkeet, myös teille alekoodin. Eli jos sulla on pyyhekaapissa vajausta niin käy shoppailemassa alekoodilla puuvilla25 Puuvillatehtaan verkkokaupassa. Saat siellä 25% alennukseen ostoskorisi loppusummasta. Ale koskee paitsi pyyhkeitä ja kylpytakkeja, myös vaatteita. Koodi on voimassa 31.10.2017 saakka.
TallennaTallenna