Sisällön tarjoaa Blogger.

HYLLY RAKKAIMMILLEYhtenä jouluna joitain vuosia sitten yllätyin paketteja avatessani täydellisesti. Se johtui ensinnäkin siitä, että niitä paketteja oli. Meillä ei yleensä osteta aineellisia yllätyksiä. Perheen aikuiset saavat joko jotain tarpeellista toivomaansa tai esimerkiksi lahjakortteja. Tai vaikka luomuherkkukorin, niinkuin mä viime kerralla. Ei siis ole ollut niinkään tapana ostaa esineitä yllätyksenä, ettei tule huteja tai hukkaa. No mutta siinä mä niitä paketteja availin. Tietysti vähän vaivaantuneena, kun en tiennyt mitä oli tulossa. Toinen yllätys oli vasta edessä. Niistä kääreistä meinaan löytyi Jannen mulle kirpparilta hankkimia Arabian talouslevyjä (Valencia / Ulla Procopé). Olin todella häkeltynyt. Ne oli jotain, mistä olin haaveillut ja jotain, jota en ollut raaskinut itse ostaa. En mä kyllä todella aavistanut yhtään, että Janne oli niitä kiertänyt mulle katsomassa. Yllätys täyskymppi!

Sittemmin levyjä on kertynyt pari lisää (Kala / Kaarina Aho ja Köökki / Gunvor Olin-Grönqvist). Hetken talouslaudoilla oli paikka tuvan hirsiseinällä, mutta vesivahinkoremontin jälkeen ne eivät enää löytäneet paikkaansa. Mä en halunnut reijittää uutta seinää monella ruuvilla suotta, joten levyt odottelivat kaapissa kohtaloaan.

Pari viikonloppua sitten kävin siskoni kanssa kiertämässä Turun kirppareita ja vastaan tuli vihdoin mieleinen astiahylly / lautashylly. Se löytyi aiemmin vinkkaamaltani Itäharjun Ekotorilta Turusta. Hylly tarttui heti matkaan, vaikka hinta oli 25€ eli hieman yläkanttiin siihen verrattuna, mitä olin ajatellut maksavani. Siellä se nyt on seinällä - hylly rakkaimmille aarteille. Asetelmassa on tällä hetkellä mukana  mm. Pauliinalta tuliaisiksi saadut Arabian Atelje tuikkukipot, roskiksesta dyykkaamani lautanen ja noi hassut pienet kirpparilta parilla eurolla löytyneet linnut, joiden tausta ei ole mulla tiedossa.

Happy happy happy! Aurinkokin paistaa ja Suomen tän kevään lämpöennätys meni tänään rikki täällä meillä Salossa. Kaiken muun hyvän päälle tänään tuli kuluneeksi tasan seitsemän vuotta siitä, kun löysimme Tyynelän. Aika itseasiassa tuntuu jopa pidemmälle. Sille, että näinhän tää on ollut aina. Taidanpa sen kunniaksi lämmittää tänään saunan.

Kaunista viikonloppua <310 kommenttia

 1. Kivasti tulevat aarteet esille tuossa lautashyllyssä. Itäharjun Ekotori on päässyt itsellä vähän unohtumaan Turun kirppistelykierroksilla, pitääpä käydä ensi kerralla katsastamassa. Onhan se ihan huikean iso, siisti ja inspiroiva, jos yhtään oikein muistan.
  Ihana aurinko helli tosiaan tänään Salossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä - tosi ihanasti saa tehtyä vaihtuvia näyttelyitä / asetelmia ainoastaan muutamalla esineellä. Samaa mieltä myös Ekotorista. Se on kivasti järjestetty paikka. On helppo käydä pikaisestikin katsomassa onko jotain, mitä tarvitsee.

   Kauniita kevätpäiviä <3

   Poista
 2. Kaunis hylly ha just passeli kaikille ihanille aarteille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on <3 Hyvä, että löytyi tuollainen malli, jossa on noi tukirimat lautasille / talouslevyille.

   Poista
 3. Aivan ihana hylly sinun upeille aarteille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 <3 <3

   Oli niin ihana nähdä teitä viikonloppuna. Tuli energiaa taas viikoiksi! Sovitaan seuraava kerta pian.

   Poista
 4. Kivan hyllyn oot löytäny sun aarteille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 joo. Nyt vaan pitää säilyttää kirppareilla maltti, ettei tuu tunkua:)

   Poista