Sisällön tarjoaa Blogger.

KIRJAHYLLY 15€

teak huonekalut vanha talo sisustus blogi

teak huonekalut vanha talo sisustus blogi

teak huonekalut vanha talo sisustus blogi

teak huonekalut vanha talo sisustus blogi

Tiedätte varmaan sen ikiliikkujan, joka käynnistyyy, kun kotona muutetaan kokonaisuuden yhtä palasta ja samalla kaikki muukin alkaa pikkuhiljaa saada uusia muotoja? Nää on esimerkiksi niitä tilanteita, kun päätät nopeasti vähän maalata yhtä seinää ja huomaat hetken päästä olevasi matkalla ostamassa kirpparilta tilaan kokonaan uusia huonekaluja. Näin kävi meillekin.

Lattiaremontin valmistuttua päädyimme syrjäyttämään jo tehdyt tapetointisuunnitelmat ja maalasimme olohuoneen Tikkurilan värikartan Neidolla (X420). Se teki ihanan tunnelman paitsi olohuoneeseen, koko alakertaan - onhan tämä keittiöön saakka melko avointa tilaa. Kun uusi väri oli seinissä, aloimme epäillä miltä korkeat Lundian hyllyt tilassa enää näyttäisivät. Janne päätti sitten, että lähdetään kirpparille ostamaan tiikkistä 60-luvun hyllyä, jossa on alhaalla liukuovikaapit, avoin tausta, korkeutta on noin 180cm ja leveyttä max 154cm.

Ja mä nauroin näille tarkoille spekseille :D
Ajeltiin sitten Salon Ekocenterin varastomyyntiin ja pian sieltä peremmältä kuuluikin mun nimen sisältävä huuto. Ei se sentään se kirjahylly ollut, joka mun nimeä huuteli, mutta Janne, joka tarkasteli potentiaalista kirjahyllyä siltä osin, kun se näkyvissä oli. Hintaa lapussa oli 30€ ja tuolloin oli kaikki huonekalut puoleen hintaan. Kun hyllystä oli purettu VHS-kasetit ja nostettu muu meille ylimääräinen tieltä mittojen saamiseksi todettiin, että tässä se on - meidän uusi kirjahylly. Katsokaapa huviksenne ensimmäisestä kuvasta, miten passelisti se ovenkarmin ja seinän väliin istuu. Se oli just, eikä melkein. Enää ei Jannen tarkat toiveet naurata. Tää oli tapaus, jossa saa mitä tilaa.

Ihanaa kesäistä lauantaita <3


12 kommenttia

 1. Siellä ekocenterin varastomyynnissä kiertelin minäkin. Olisi hylly lähtenyt minun(kin) mukaani jos olisi kohdalle osunut. On hieno!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih - oispa ollut hauska, kun olisit sattunut sinne samaan aikaan ja tapahtumalle olisi löytynyt blogin kautta silmin näkijä :D Löytyikö sieltä sulle mitään?

   Me ostettiin tämän hyllyn lisäksi samaan kuljetukseen mun siskolle työpöytä (15€) ja varsinaisesta Ekocenterin myymälästä makuuhuoneeseen kaappi (40€). Tuosta kaapista sain jo Instan kautta viestiä ennen sen kuljetusta, että paljastui mun hankinnat etukäteen, kun eräs mua siellä seuraava oli bongannut mun nimen varauslapussa kaapin päällä :D

   Poista
 2. Oho, tästä voi jo sanoa, että tuon hyllyn oli tarkoitus tulla teille. Hieno löytö - ja halpa.
  Onnittelut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oon aivan samaa mieltä <3

   Mun mies naureskeli viimeksi viime viikonloppuna, että ihan hyvä juttu, että niin päättäväisenä lähti sitä hakemaan, kun kerran hylly jo odotteli siellä valmiina.

   Poista
 3. Aivan ihana löytö! Just samanlainen on minun lapsuuskodissani. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3

   Onpa hauska kuulla! Musta on useimmiten ihanaa jos huonekalut herättää muistoja. Näin muuten juuri kirpparilla mun lapsuuden, 80-luvun alun, mäntyisen sohvakaluston raidallisella ruskealla päällisellä ja se herätti kyllä muistoja, muttei niin ihastuneita huokauksia :D

   Poista
 4. Ihanan löydön olet tehnyt. Ja, tuo sävu seinissänne on kaunis. Ihastelen erityisesti tuota pientä hyllyä ja kaunista peiliä seinällänne. Tykkään! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa <3 Pikkuhylly on löytö Huittisten osto- ja myyntiliikkeestä ja peili löytyi Tori.fi kautta. Ne on kyllä kiva combo :)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos Eeva <3 Mua edelleenkin naurattaa miten toi osui juuri tuohon ovenkarmin ja seinänväliin :D Ihmeen hyvä tuuri.

   Poista
 6. Ihana löytö! Muutenkin kotinne sisustus edustaa kaikinpuolin unelmakotiani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Semmi <3 Anteeksi, että vastaus on viipynyt. Mä oon jotenkin nolosti unohtanut vastata pariin postaukseen. Olen pahoillani.

   Mulle tuli todella hyvä mieli sun kommentista. Kauniisti sanottu <3 Hylly löytö oli kyllä huikea. Uskomattoman halvalla lähti. Kävi tuuri.

   Poista