Sisällön tarjoaa Blogger.

Laura, Janne ja kaksi kotia

Laura. 
IG vaikuttaja, sisällöntuottaja, Kemikaalicocktail- blogin tuottaja,  hulluvillasukkanainen, kirppishaukka ja osa-aikainen sairaseläkeläinen. Vapaapäivinäni sisustan, kyttään kierrätysaarteita, maalaan, kunnostan / korjaan kulahtanutta ja neulon.

Janne

Puolisoni - insinööri ja Perttelin Pelle Peloton, on meillä se, joka useammin tarttuu järeämpiin työvälineisiin ja toimii työnjohtajana yhdessä suunnitelluissa rakennusprojekteissa. Päivisin hän naputtaa konettaan ja iltaisin nauloja. Haluaisi kuulema metallinpaljastimen. Koluaisi iltalenkillä ojan pohjat.

Ja kaksi kotia

Meillä asutaan kahta kotia. Niistä toinen on 1927 rakennettu hirsitalo, joka sijaitsee Salossa ja toinen 1907 valmistunut kerrostaloasunto Helsingin keskustassa. 

Elämäämme kuuluu kahden kodin lisäksi toive kesävämästä kuluttamisesta. Meillä sisustetaan paitsi kierrätetyin tavararoin, myös eettisesti, kestävästi, luonnonmateriaalein ja kotimaisella designilla.
Tyynelä 
Meidän Tyynelä on vanha pientila pellon laidalla. Olemme talon kolmannet omistajat. Pellot on myyty, mutta päärakennuksen lisäksi löytyy edelleen vanha (nykyisin pajana toimiva) navetta ja pihasauna. Sisätilojen remontti on kestänyt kahdeksan vuotta ja pihaakin on viime vuosina päästy laittamaan. Hyötykasvipuutarha on perustettu vuonna 2020.
Kaupunki
Keskustan kerrostalokoti sijaitsee 1907 valmistuneessa talossa Helsingissä. Huoneisto on remontoitu vuonna 2016 ja neliöitä on 90m2.
Saattaa sisältää elämää - kaikissa väreissä.
Tämä on blogi arjesta. Se kertoo mistä meillä milloinkin innostutaan - remonteista, kirpputoreista, kotimaisesta designista, kestävästä kehityksestä, vintagesta, vanhoista tavaroista, käsitöistä, kierrätyksestä ja ekoasioista. 

Kanssamme on mahdollista toteuttaa kaupallisia yhteistöitä mm. näihin aihepiireihin liittyen. Ota yhteyttä jos edustat tuotetta tai palvelua, jonka uskot sopivan arvomaailmaamme.

Postia? Sekä blogin kuvat, että teksti ovat minun omaisuuttani. Niiden luvaton lataaminen ja käyttäminen rikkoo tekijänoikeuslakia. Otathan ensin yhteyttä. Please ask me if you want to use any of my photos.