Sisällön tarjoaa Blogger.

LAURA, JANNE JA KAKSI KOTIA


Blogi arjesta. Saattaa sisältää elämää - kaikissa väreissä.

Sateenkaaria ja serpentiiniä on sisustuspainotteinen lifestyleblogi, joka kuvaa elämäntapaamme kahdessa kodissa. Toinen on Tyynelä - 1927 rakennettu kaksikerroksinen hirsitalo Salossa. Tältä pellon reunassa sijaitsevalta vanhalta pientilalta löytyy lisäksi pihasauna ja vanha (nykyisin pajana toimiva) navetta. Keskustan kerrostalokoti sijaitsee 1907 valmistuneessa talossa Helsingissä. Huoneisto on remontoitu vuonna 2016 ja neliöitä on 90m2.

Blogia kirjoittaa Laura, 39-vuotias bloggaaja, kirppishaukka, hulluvillasukkanainen, osa-aikainen sairaseläkeläinen, osa-aikainen vaikuttajamarkkinoinnin yrittäjä ja Kemikaalicocktail blogin tuottaja. Vapaa-ajallani esimerkiksi sisustan, korjaan, kunnostan, neulon, maalaan, virkkaan, tuunaan, matkustan, treenaan ja luen. 

Puolisoni Janne (insinööri ja Perttelin Pelle Peloton) on meillä se, joka useammin tarttuu järeämpiin työvälineisiin ja toimii työnjohtajana yhdessä suunnitelluissa projekteissa. Päivisin hän naputtaa konettaan ja iltaisin nauloja. Haluaisi kuulema metallinpaljastimen. Koluaisi iltalenkillä ojan pohjat.

Elämäämme kuuluu kahden kodin lisäksi toive eettisemmästä kuluttamisesta. Ostamme tarvitsemamme tavarat ensisijaisesti käytettynä ja kunnostamme / rakennamme mielellämme itse. Suosimme kotimaisten toimijoiden tuotteita, luonnonmateriaaleja ja muutenkin luonnolle ystävällisempiä vaihtoehtoja. 

Meillä innostutaan remonteista, kirppareista, kirjoista, elämyksistä, matkailusta, kotimaisesta designista, skandinaavisuudesta, ruokakulttuurista, kestävästä kehityksestä, vanhoista tavaroista, käsitöistä, sisustuksesta, kierrätyksestä, kotimaan matkakohteista ja ekoasioista. Näistä kirjoitan mielelläni.

Kanssani on mahdollista toteuttaa kaupallisia yhteistöitä blogini aihepiiriin liittyen. Ota yhteyttä jos edustat tuotetta tai palvelua, jonka uskot sopivan meidän arvomaailmaan.

Postia? Sekä blogin kuvat, että teksti ovat minun omaisuuttani. Niiden luvaton lataaminen ja käyttäminen rikkoo tekijänoikeuslakia. Otathan ensin yhteyttä. Please ask me if you want to use any of my photos.