Sisällön tarjoaa Blogger.

Valoa / iloa


Se saapui kotiinkuljetuksella. Woodnotesin Viiva- matto Finnish Design Shopista. Asettui aika mukavasti tuohon olohuoneeseen. Ulkona taivas on sininen ja aurinko paistaa. Ulos tekisi mieli mennä. Valon lisäksi ystävä rakaskin yllätti mut. Seisomalla oven takana lohileipien kanssa. Pirteämpi päivä, kun eilinen oli plaah. Suorastaan hyvin alkanut. Tykkään! Eipä tässä muuta. Kivaa keskiviikkoa!

Laitoin eilen liikkeelle haasteen. Lähdetkö mukaan? Käy kurkkaamassa.

// Seuraa blogiani Facebook, Bloglovin, Blogilista, Pinterest //

8 kommenttia

 1. Ihana matto ja sopii todella hyvin paikalleen :) Yksinkertainen on kaunista. Itse lähinnä mietin, laittaisinkohan ensi viikolla jo vähän joulukoristeita ja -valoja ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on :) Sillä me se edellinen kirjavampi pois vaihdettiinkin. Oli edelliseen kotiin hankittu, missä taas valkoisille lattioille oli juuri passeli.

   Mun joulukoristeet on Tyynelässä. Siellä on viimeiset joulut menneet. Kotiin ei oikeastaan tule laitettua muuta, kuin lisää pieniä valoja. Mut hei perjantaina on jo marraskuu. Anna mennä ;)

   Poista
 2. Oikein kaunis matto ja sopii nätisti teille. Ja on kaikenlisäksi hyvin ajaton.
  Teillä on niin ihanan leveät nuo ikkunapenkit että ja kauniit patterit ja ja..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö :) Kyllä se Janne hyvän kelpuutti ;)

   ... ja ja vanhat avaimella avattavat komerot puuhyllyillä. On nää ihania nämä vanhat talot. Minikokoisine kylppäreineen ja narisevine lattioineen kaikkineen.

   Poista
 3. Todella kaunis matto, mutta noista ikkunlaudoista olen melkeimpä kateellinen...rakastan tuollaisia vanhoja taloja, joissa on tuollaiset ikkunalaudat...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kamala materialisti oon, kun tulen näin onnelliseksi jostain hankinnasta. Mutta kaunishan se on.

   Tää vanha talo tuntuu niin hyvälle sen edellisen (2000-luvun korkea kerrostalo lasiparvekkeella) jälkeen. Kuvissa tosin näkyy noi huonotkin puolet: pistorasiat ihan käsittämättömissä paikoissa.

   Poista
 4. Kaunis matto, ihana ystävä! Voi sydän. Niitä kultia tarvitaan välillä nostamaan mieli sieltä jostain.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuli kyllä se aamuinen visiitti tarpeeseen. Siellä se seisoi lohileipien ja pullien kanssa ♥ Just kun oli viikon ankeimmat päivät takana. Mulla kun välillä on noita megaväsymyksiä ja sit Janne vielä oli Pietarissa työmatkalla. Nyt on taas normibalanssi kotona. Minä koneella ja Janne sohvalla ;)

   Poista