Sisällön tarjoaa Blogger.

Etkö sä osaa?
Mikä siinä on, että joskus (usein) osaa jonkun asian muka niin paljon paremmin, kuin toinen? Oli taas  eilen oikein kuvausepisodi. Janne räpsii (sanan nimenomaisessa merkityksessä käsiä heiluttaen ja pyörien) ja niuhominä pääsi taas vauhtiin. En pyytänyt kauniisti millaisia olin ajatellut, vaan naputin. Yritä sitten näyttää rennolle ja iloiselle. Tiedättekö te tän? Vai onko teillä kuvaaminen aina sujuvaa? Ensi kerralla ehkä minä kuvaan ja Janne pukee mekon päälleen. Ei pääse tyranni vauhtiin ja säästyy kotirauha. 

Tässä on siis tarkoitus esitellä tätä mekkoa. Villamekko, johon ompelin eilen Marimekon Mehiläispesä - kankaasta taskut. Ostin kankaan jämäpalana tehtaanmyymälästä. Vielä kaksi paitaa/ mekkoa/ takkia tulee saamaan siitä taskunsa. Seuraavalla kerralla sitten ehkä kukkia.

Kuvissa mukana myös kesällä tekemäni kaulakoru.

Leppoisaa lauantaita!

// Laitoin liikkeelle haasteen. Lähdetkö mukaan? Käy kurkkaamassa. //

// Seuraa blogiani Facebook, Bloglovin, Blogilista, Pinterest //

33 kommenttia

 1. Hmm.. Kuulosti valitettavan tutulta. Muissakin asioissa, kun kuvaamisessa. Ja tottakai Janne esiintyy ensi kerralla julkisesti mekossa. Mitäpä mies ei olisi valmis tekemään kotirauhan säilyttämiseksi. Kiva mekko! Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en kyllä vielä kysynyt sen mielipidettä, mutta mitäpä sitä ei kotirauhan nimissä :D

   Onneksi näille järjettömille tapahtumille voi nauraa jälkikäteen.
   Me molemmat.

   Kiitos ja mukavaa viikonloppua :)

   Poista
 2. Hihihi, kuulostaa niin tutulta! :D Sen kerran kun pyysin miestäni kuvaamaan neulomaani kauluria, niin arvaappa mitä siinä kuvassa näkyi? No kaksari, tietty. Siihen oli tarkennettu :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Reps :D Kerrassaan hyvä suoritus!

   Arvaat varmaan miksi noista muutamasta on mun pää rajattu pois ;)

   Poista
 3. Jeeep, tuttu juttu. Mutta se on se visio mikä on itsellä niin vahvana ja toinen ei vaan tajua;) kiva mekko!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se just on. Ja tilannetta ei yhtään helpota, kun ei osaa selittää/ piirtää/ näytellä niin, että se välittyisi eteenpäin.

   Kiitos :)

   Poista
  2. Ja mä kyllä yritin ihan kamalasti, niin kuin tuosta toka vikasta huomaat ;)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos Helinä :)

   Huomasin, että olit juuri klikannut itsesi lukijaksikin, tervetuloa ♥

   Poista
 5. Minä räpsin itse kuvani, mutta voin kuvitella itseni samassa mielentilassa jos herra t niitä ottaisi :D jalusta ja kaukolaukaisin on kans hyvä ratkaisu ;)

  VastaaPoista
 6. Sun ja teidän kaikkien muidenkin kommentoijien syytä jos kanssamatkustajat junassa pitää mua hulluna! Kikattelen täällä nimittäin kyyneleet silmissä :D Ihan ku meillä... :D Ens kerralla kun mies valittaa kun valitan kuvauksesta, pitää muistaa kysyä et haluaako hän esitellä sen neuletakin, tai mekon :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahaaaaa :D Hyvä Tiina!

   Joo toi on paha, kun tunnistaa samoja hulluja piirteitä itsestään, niin se osuu johonkin oikeeseen paikkaan. Terveisiä vaan kanssamatkustajille ja miehelle myös ;)

   Poista
 7. Ai niin ja hieno idea ja hienot taskut! :D

  VastaaPoista
 8. Nyt en kyllä ymmärrä...kuvathan ovat ihan hienoja..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo kuusi karsiutuivat siitä kuudenkymmenen joukosta. Osassa silmät kiinni, kädet suihkien, valo laseihin heijastuen, otettu kameraa eteenpäin kallistaen ja alaviistosta, ei katsekorkeudelta. Näistäkin kakkonen ja kolmonen on epätarkkoja (muutin mustavalkoiseksi, kun se näkyi niin vähemmän) ja parista piti rajata pää pois :D

   Mutta mutta... lopputulos ok. Halusin vaan jakaa sen miten kauniisti osasin käyttäytyä ;) Täällä ei ole aina seesteistä ja kympin suorituksia.

   Poista
 9. Itse olen tähän mennessä kuvannut kaiken itse, kun ei ole ollut tarvetta lisäkäsille. Kun sukat valmistuu, niin pyydän mieheltä, jos kuvaisi, katsoo sitten syntyykö minustakin nipo :D Ja mekkohan on aina hauska miehen päällä, joten mikä ettei tuollainenkin olisi hauska idea ;D

  VastaaPoista
 10. Haa, mä en oo ainut! :D Mä näytän tän mun miehelle, jotta se tajuaa etten oo ainut hankala :D Se on ihan kamalaa, jos on itellä päässä tietty visio, ja sitten se toinen ei vaan yhtään saa kiinni siitä suuresta visioista ;) Mutta ihana mekko, ja ihana sä! Hyvää viikonloppua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heheheee. Tällähän kokoontuu jonkinlainen vertaistukiryhmä "Kajahtaneet kuvattavat" :D

   Kiitos kehuista, mukavaa sunnuntaita ja terveisiä miehelle -> Et ole yksin, tässä taloudessa asuu yksi, joka jakaa tuskasi!

   Poista
 11. Mekko on kyllä hiano!
  Meillä on vähän se että ensinnäkin Käyttiksen mielestä on supernoloa kuvata mua ja poikia - se harrastaa valokuvausta ja saattaa kaksikin tuntia valokuvata KELLOJA. Mutta jos mä joskus pakotan/ylipuhun/lahjon sen kuvaamaan mua ja poikia niin hänellä on niin vahva taiteellinen visio että lopulta siinä kuvassa on joku mun korvanlehti ja lapsen sormi ja ihan turha toivoa mitään perinteisiä iloisia perhepotretteja :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥

   Aika iloiselta meiningiltä kuullostaa teidänkin perheen kuvauskokeilut :D Toi hävetys on Jannellekin tuttua. Kuvaaminen julkisilla paikoilla ärsyttää ja nolottaa. Mikähän siinäkin. Mitä väliä sillä mitä muut siitä miettii. Kellojen kuvaaminen kyllä kuullostaa kummalliselle. Enemmin mä sitä jäisin ihmettelemään, kun perhettään kuvaavaa kameran takana ;)

   Poista
 12. Ihana mekkoidea ja tietysti myös toteutus on ihku :)

  Aivan parhaita kuvia. Tuossa toiseksi viimeisessä sulla on mahtava Daa-etkö-sä-osaa-ja-tajuu-ilme !
  Mutta nuo on siis erittäin hyviä ja kivasti rajattuja kuvia. Meillä samalla tehtäväksiannolla multa olisi puuttunut puolesta kuvia pää ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ilona ♥

   Joo piti vähän käsillä näyttää, että Näin, etkö muka tajuu :D

   Kyllä se sit jotain sai mun ohjeista poimittua vaikka mulla suu kävi niin kovasti koko ajan, että pää piti rajata parista kuvasta pois. Jouduin vähän säätämään noita koneella, kun en kehdannut niitä ihan pahimpia (parhaita) virnistyksiä tähän laittaa.

   Ihan hyvä, että Janne jatkaa kuvaamista vaan, vaikka mä vaahtoan. Saa joskus nähdä ihan realistisen otoksen itsestään. Miten kauniina ;)

   Poista
 13. Ihana taskut! Mekkofriikki tykkää ;) Laitan sulle huomenna sähköpostia tosta haasteesta

  VastaaPoista
 14. Olen parisen kertaa pyytänyt miestä kuvaamaan. Kaksi kertaa siis liikaa. Ai jehna miten rentouttavaa se on molemmille osapuolille:D

  VastaaPoista
 15. löysin linkin blogiin tuolta facebookista. kiva tuo graafinen tasku. tuo ilmettä.tosi hauska.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Unikuu!
   Mä suunnittelin, että seuraavaksi jostain kukan muotoisista Marimekosta voisi kokeilla.

   Kiva, kun piipahdit kommentoimassa :)

   Poista