Sisällön tarjoaa Blogger.

Hay About a ChairKäytiin Levin reissulla kyläilemässä Oulussa. Siellä samassa ihanassa paikassa, mistä jo aiemmin kirjoittelin. Ensimmäisenä pisti silmään uudet ihanat tuolit. Jo ennen taloksi asettumista / kuulumisten kysymistä ehdin pyytää luvan kuvata ennen kotimatkaa. Aivan mahtavat väripilkut ja kaiken lisäksi erittäin hyvät istua. Punaisten lisäksi oli hankittu myös kaksi mustaa. Kaunista. En malta odottaa, että uusi pöytäkin saapuu.

Tämä on sellainen paikka missä on heti, kuin kotonaan. Tiedätte varmaan sen, kun joku on ihan oman oloista, vaikka ihan erilaista, kuin kotona? Eihän 1926 rakennettua kerrostaloa keskustassa ja tätä voi mitenkään rinnastaa (eri henki, eri tyyli ja eri kalusteet), mutta jos mä rakennuttaisin omakotitalon, se olisi todella jotain tällaista. Täytyy taas pian tunkeutua vieraisille.

Tuolit Hay About a Chair
Sohva Natuzzi Plaza
Nojatuolit Interface Amigo
Työtasolla Bodum Bistro veitsiteline ja Pentikin leipälaudat

10 kommenttia

 1. Kauniit on kyllä tuolit.

  Mua viehättää myös tuollaiset modernit omakotitalot. Isot seinän kokoiset ikkunat ovat se, mitä omaan kotitaloon tulisi jos se olisi uudisrakennus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On. Ihanan pirtsakat :)

   Joo sama. Mä rakastan näitä mun paksuja ikkunalautoja ja kolmiosaisia ikkunoita, mutta noi valitsisin juuri tuollaiseen taloon. Mulla on nyt se mummola maalla, kierrätyskamalla ja kotimaisella sisustettu koti kaupungissa, niin mistä sais vielä rahat tuohon moderniin ja avaraan ;)

   Poista
 2. Ostin viime helmikuussa Stockan alesta valkoisena tuon tuolin ja en ole kyllä katunut! Siinä nytkin istun;) On niin hyvä istua ja kauniskin vielä. Nuo uudet värikkäät mallit ovat kyllä houkutelleet myös. Samoin kangaspäällysteiset versiot ovat kauniita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heti piti mennä googlettamaan kangaspäällysteiset :) Makiat on nekin.
   Ja kurkkimassa sun blogista tuolia. Se sopii hyvin teidän työpisteen eteen!

   Mulla on pyllyn alla vanha Kilta. Toinen näistä mun kodista kotiin kulkeneista. Kohta jo kaipaa uutta verhoilua… niin rakkaudella on käytetty ;)

   Poista
 3. Voi mitkä väripilkut! Tosi hienot. Itse himoitsen Hay:n Hee-tuoleja. Sinne seuraavaan kotiin kyllä vissiin, mutta silti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on upeat! Itsekin niitä haaveilin paria parvekkeelle. En sitten raaskinut niin kalliita tuonne sateeseen pilaantumaan hankkia, joten korvasin ajatukseni Ikean Röxo-sarjan keltaisilla.

   Joko sä oot muutto mielessä? Jotain jo tapahtumassa?

   Poista
 4. Ja mua niin himottais nuo pentikin leipälaudat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on tietkö ihan hirmukätevät. Tai siis helppohan mun on sanoa, kun ne viime reissulla vähän mun yllyttämänä ne hankittiin :D Meillä on siis kotonakin puiset Pentikit. Kai alunperin katealusiksi tarkoitetut. Ihan joka päiväisessä käytössä. Ne näkyy ainakin täällä, tuossa kahvinkeittimen ja blenderin päällä: http://www.sateenkaariajaserpentiinia.fi/2013/10/kulmia.html

   Poista
 5. Vitsit, kui hieno koti! Ja noi tuolit, ihan superit istua. Jep, olen haaveillut ja koittanut unohtaa kukkarossa olevien vähäisten lanttien vuoksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sano muuta. Mä yritän aina salamuuttaa tuonne säännöllisesti muutaman kerran vuodessa ;) (Ainakin matkatavaran määrästä päätellen)

   Poista