Sisällön tarjoaa Blogger.

Koukut kylpytakeille
Se väri oli niin hieno, että tuli se hulluus. Tiedätte varmaan sen tilanteen: "Mihin tätä vielä laittaisi?" Tämä naulakko on se mistä se alkoi. Sitten se levisi sinne eteiseen.

Käytiin aiemmin ostamassa meille Marimekolta kylpytakit. Kyllä muuten kelpasi jäähdytellä kirkkaan tähtitaivaan alla. En ole ennen ymmärtänyt lainkaan kylpytakin tarkoitusta. Pitänyt epäkäytännöllisenä ja outona. Nyt ymmärrän. Seistiin pimeässä pikkupakkasessa ja jaettiin pullo olutta. Sitten takaisin kynttilälyhdyn valoon saunan lauteille.

Kylpytakeille tehtiin viime viikonloppuna paikka makuuhuoneen nurkkaan navetalta/pajalta löytyneestä laudan pätkästä ja Habon My-koukuista. Kylpyhuoneen koukut on niin alhaalla, että laahaisivat maata. Ahdastakin tulisi. Tuohon ne on saunan jälkeen kiva jättää, kun vaihtaa yöasuun. Tämä oli siis viikonlopun projekteista numero 2/6. Melko pirteä.

Tyynelän makuuhuoneesta lisää täällä.

10 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Eikö vaan :) Mitähän mä innostun tuolla ensi kerralla maalaamaan. Sitä jäi vielä ;)

   Poista
 2. Hyvä simppeli ripustin :) ja kauns väri vaan jatkaa kauniina olemistaan.

  Kylpytakit on just parhaita! Mulla on sellaien äidin vanha ohut velour-kankainen suoraan 70-luvulta. Suihkun jälkeen illalla heitän sen päälle ja usein hengailen koko illan siinä. Näytän kyllä ihan naurettavalta, mutta onneksi meillä ei ole paljoa peilejä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siitä tuli itse asiassa aika kiva. Pirteän värinen ja sit ei tarvinut sataa reikää laittaa seinään. Kaksi vain.

   Heheeee :D Mä luulen, että oon hyvää vauhtia menossa tuohon suuntaan. Niin mukavalta se tuntuu saunan jäljeen siihen pujahtaa.

   Poista
 3. Eipä haittaa vaikka vähän väri leviääkin, kun noin kaunis väri on...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on. Tässä voi vielä käydä niin, että pitää lähteä ostamaan lisää maalattavaa, kun maalia vielä on jäljellä ;) Jos vaikka jotain kuvakehyksiä. Ehkä.

   Poista
 4. Kunnon kylpytakit antaa ymmrryksen niiden tarkoituksesta,niin mäkin totesin. Ja hauska kun naulakko väreineen sopiikin niin hyvin takkeihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on kaikki sävytetty sopivasti ;)

   Uskomatonta kyllä miten voin olla ollut niin tietämätön siitä miten mukavat noi on. Tarpeeksi tiiviit ja paksut, niin tarkenee hyvin kipaista pakkasellakin saunalle.

   Poista
 5. Juu juu, kyllä kyllä, vallan mainio väri! Levitköön. :)

  VastaaPoista