Sisällön tarjoaa Blogger.

Kurkistus myyjäisiin meneviin

Sydäntä lämmittää nämä ihmiset ihanaiset, jotka lähtivät haasteeseeni mukaan  Tässä kurkistus myyjäisiin tuleviin tuotteisiin. Kiinnostuitko? Näitä ja paljon muita tuotteita on mahdollisuus hankkia Canelipuun pöydästä käsityömyyjäisistä Pihlajamäen nuorisotalolla 1.12.2013

Korut rasioissa: Laura / Lauramainen

Puput lensi Islannista asti: Piia / Kahden vaiheilla

Magneetteja askarteli: Ilona / Keskeneräinen

Massakoruja tulossa: Emilia / Pihlajan oksalla

Helmikoruja tulossa: Silja / Mintunmustaa

Neulotut ja virkatut mun näpertämiä.

Jos vielä innostuit ja haluat mukaan tekemään hyvää, niin tavarat ehtii toimittamaan minulle ensi viikon aikana tai suoraan myyntipaikalle sunnuntaina. Lisätietoa haasteesta täällä. Myyjäisistä täällä ja täällä.

// Seuraa blogiani Facebook, Bloglovin, Blogilista, Pinterest //

10 kommenttia

 1. Tällainen haaste on asiaa,tekee hyvää. Ja ajatella kuinka pienellä vaivalla voi auttaa. Todella upeita juttuja tulossa myyjäisiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö :) Ja moni kun tekee kuitenkin, niin mielellään antaa tuotokset hyvään tarkoitukseen. Itse en ainakaan osaa istua sohvalla ilman, että sormet on puikoilla tai tässä näppiksellä ;)

   Poista
 2. Ihania juttuja ja hyvä määrähän niitä kertyi. Hienon haasteen laitoit alulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kertyi :) Nyt vaan toivotaan, että sana leviää etukäteen fb:ssa ja puskaradiossa niin, että paikalle tulee tungokseen asti ihmisiä :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Niin on. Melkein tekisi mieli ostaa itse osa ennen eteenpäin antamista ;) Annetaan kuitenkin kaikille yhtäläinen mahdollisuus tehdä löytöjä heti aamusta paikanpäällä :)

   Poista
 4. Tosi hyvä haaste ja ihania juttuja! Iloista viikonloppua!

  VastaaPoista