Sisällön tarjoaa Blogger.

JOULUKORTEILLE TELINESe oli kuulkaas sellainen joka vuotinen pulma. Ne ovat niin kauniita, kun postiluukusta kolahtelevat, mutta minne ne sitten asetellaan joulufiilistä tuomaan? Keksin tämmöisen ja Janne toteutti. Jollain sirkkelillä surautti. Tyynelän puuhaviikonlopun projekti nro 5/6. Just sopivan rouhea.

Miten teillä on tämä ratkaistu? Missä saapuneita jouluntoivotuksia säilytetään?

Kuvat on napattu näpertelemieni joulukorttien kanssa ennen niiden postittamista. Tuo toinen puoli (tulostetulla tekstillä) oli jo valmiina, mutta toisen puolen idea puuttui. Täältä se sitten löytyi. Lisää washia vaan ja allekirjoitukset. Niiden kanssa Janne oli kai hiukan kiiruhtanut ennen kuorien kiinni liimaamista. Eilen jo ensimmäinen soitteli onko käytetty taikamustetta. Kortissa oli vaan "Laura ja". Niin että jouluntoivotuksia vaan niillekin, joilta toinen nimi puuttuu, meiltä molemmilta :D

16 kommenttia

 1. Tosi hyvä oivallus! Mahtuuhan siihen muutama kortti, ja telineen ulkonäkö on kivan rouhea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja! Nyt se on jo hyvässä käytössä. Niitä on napsahdellut tasaiseen tahtiin tuolta postiluukusta :)

   Poista
 2. Mahtava teline. Ja kun se käy ympäri vuoden vaikka minkä säilytykseen tai ihan tyhjilläänkin kaunis!

  Mä kun en kestä kovin mitään ylimääräistä kotona.. niin joulukortit menevät valitettavasti vähän samaan kategoriaan. Saavat hetken olla säälistä esillä..ja sitten niputan ne jonnekin (ehkä rorkiin;)
  Mä oon niin julma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Mä voin laittaa siihen jotain kivoja printteja/ tulosteita joulun jälkeen. Joitain on jo laatikossa valmiina, kun olivat kehyksissä viime kodissa.

   Mulla on ollut aiemmin samantyyppinen meininki. Nyt on alkanut rönsyillä. Sopii, kunhan ei ihan pahaksi äidy ;)

   Poista
 3. Meillä roikkuu kaunis nauha ovenpielen listan yläreunaan kiinnitettynä. Siihen sitten puupyykkipojilla laitan kortteja sitä mukaa kun niitä tipahtelee postista. Paikka on sellainen kahden oven risteys, jossa korttirimpsu jää roikkumaan seinää päin. Ei ole kulkijoiden tiellä :)

  Jouluiloa
  t.-sirpa

  VastaaPoista
 4. Tosi hyvä idea! Tän pistän kyllä muistiin itellenikin :) Meillä kotona kun olin pienempi, niin laitettiin kaikki kortit perinteisesti pienillä teipinpaloilla aina joka joulu samaan seinään kiinni. Niitä tuli yleensä sen verran, että seinälle tuli sitten joulun ajaksi aina hauska korttikollaasi ja niitä kuvia oli kiva pienenä katella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pistä ihmeessä! Vielä ehtii väsätä tuollaisen, kun oli tosi nopia. Hyvä idea kyllä tuo kollaasikin. Nythän ne voisi myös washilla muodikkaasti teippailla ;)

   Poista
 5. Olipas se hieno myös ihan in real life. :) Kiitos taasen. T. Liimasormimummo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset Liimasormi/kakkumummolle! Olipas hauska upgradata tää mummoilu uudelle levelille ;)
   Mä en vaan kestä, kun sä aina tuot jotain. Iskee se joulukorttitauti, mistä puhuttiin. Ei sillä, toi sypressi sopii niin hyvin tuohon korttitelineen kaveriksi ja Janne vetelee kakkua naama muikeena sohvannurkassa. Seuraavaan kertaan ♥

   Poista
  2. Hih! Kyllähän mummokerhoon kaikki kastamista tuo. Ja sypressi tarvitsi paremman kodin. Pois kuluvia hyödykkeitä molemmat, eikö? ;) Ensi kerralla tuon vain itseni. Tai jos nyt vähän karkkia, ni eihän se ny oo paha...

   Poista
 6. KIITOS IHANAT kauniista kortista <3 voih, tänäkään vuonna en ehtinyt enkä jaksanut askarrella. Huoh, just ja just ehkä ehdin joulusiivoamaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset


  1. Ei joulujutuista kannata ottaa stressiä. Ne on hyvänmielen juttuja. Tekee minkä jaksaa ja lopun lepää.

   Poista
 7. Tosi kiva idea! :) Oikein hyvää joulua teille. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Tää oli musta niin hauska ja kätevä DIY. Sit jos alkaa kyllästyttää, niin tekee toisenmallisen (vaikka puolipyöreän) ens vuodeksi ja tämä saa lämmittää leivinuunia.

   Poista