Sisällön tarjoaa Blogger.

Pipo, pipo ja pipoTerveisiä pipopajalta. Kaksi ensimmäistä valmistui jo aiemmin. Nyt tuunasin niitä tupsuilla. Nostin tupsujen tekemisen ihan uudelle aikakaudelle. Unohdin pahvipyörylät ja kävin  ostamassa tupsukehikon Novitan Lankadelistä. Laura kohta 34v on ihan intopiukeena. Palleroita päätyy myös joulupakettien päälle. Viimeinen pipoista oli joululahjatoive. Toivottiin maanläheisiä värejä. Tällä pipolla osallistun myös Silmukan Saalistajan ja Sinin joulukuun haasteeseen. Kiva olla tässäkin kuussa mukana :)

Ohjeista: ensimmäiset tehty perinteisesti fiilispohjalta ja sovittelemalla. Silmukkamääristä, puikkojen/koukkujen koosta ja mitoituksista ei ole siis  valitettavasti mustaa valkoisella. Viimeinen tämän mukaan.

17 kommenttia

 1. Mä löysin tuon tupsukehikon myös, ihan loistava!

  Ja loistava on myös tuo sininen tupsu, ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sillä oli kyllä kätevä tehdä. Tykkään :)

   Tuli pirteä. Kiitos :)

   Poista
 2. Oi kuinka hienoja pipoja :) Itsekkin pitäisi tehdä pipo itselle ensi vuoden puolella :) Ja tuota tupsukonetta katselin muutama vuosi sitten, mutten ole vielä hankkinut. Ehkä pitäisi, kun noin hyvät suositukset sai :) Kiitos kun osallistuit haasteeseen tässäkin kuussa! :)

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Kiitokset molemmille :)

   Mua ilahduttaa noi pipot ja naurattaa nää ilmeet :D Jannen kanssa on aina niin hupaisia noi kuvaustilanteet. Jotenkin se aina räpsäisee sillon, kun mä puhun tai jotain muuta. Ehkä ois pitäinyt irvistellä ihan tarkoituksella, niin ois tullut koko komia sarja.

   Poista
  2. Ja loppuviimein pääasia, että on ollut hauskaa siinä hetkessä :) Pipot on edukseen ja kantajakin, hauskanpitokin näkyy kuvista, että hyvin toimii joka tavoin :D

   Poista
  3. On se ihana mies, kun auttaa. Ja ihan kamasti yrittää ottaa parhaat mahdolliset kuvat :)
   Tällainen uusi yhteinen harrastus.

   Poista
 4. Upeita kaikki, mutta tuo oranssi? sininen oli ihanina minun mielestä. Huippu väriyhdistelmä. Ja tupsukone on aika kätsy :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oranssisininen on kyllä niin pirtsakka tapaus. Ihan alkoi jo harmittaa, etten laittanut mustaakin jotain erilaista, vaikka vihreää. Onneksi on se kätsy masiina, millä voi vaikka mielialan mukaan pyäräyttää uuden ;)

   Poista
 5. Tupsukoneet on kyllä ihan parhaita. Itelläni löytyy myös erikokosille tupsuille :) Tuon oranssin pipon väriyhdistelmä on kyllä aika hauska! Tykkään tuosta että tuo sininen tupsu oikein korostuu :D Kiitos kovasti myös miun puolesta haasteeseen osallistumisesta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! En edes etukäteen ajatellut, että näin innostun. Mulla on myös erikokoisia. Paketissa oli neljät renkulat, eli melkein joka lähtöön ;)

   Kiitos ja kiitos haasteen järjestäjille ♥

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Kiitos ♥
   Sellainen draivi täällä päällä, että varmaan syntyy vielä lisääkin. Tupsuilla tottakai ;)

   Poista