Sisällön tarjoaa Blogger.

Erikoisviikko

Kummallinen viikko takana. Käsitöitä huomattavasti vähemmän, kun normaalisti. Ulkoilua taas enemmän. Kiitos siitä Sulolle. Olen saanut paljon. Onhan se hellyyttävä. Aamuisin heiluttaa häntää kuin ei oltaisi viikkoihin tavattu, ulisee sammakkoasennossa perään lenkillä jos toinen taluttaa ja toinen juoksee kovempaa, kellahtaa jatkuvasti selälleen rapsutuksia odottamaan ja tapittaa kiltisti makupalan vieressä lupaa odottaen. Toisaalta taas iltaisin hän on kuin teini-ikäinen, ei usko sanaakaan, juoksee päättömästi suuntaa vailla, ei malta nukkua, istuu hylkäämisen pelossa mahdollisimman lähellä, mieluiten jalan päällä, ettei kukaan vaan pääse liikkumaan huomaamatta ja hyppää sohvalle toispuoleinen virne naamallaan. Hähää. Hoitojakso on puolessa välissä. Sisko kohta kotiutuu Thaimaan lämmöstä. Katsotaan mitkä fiilikset ovat siinä vaiheessa. Kummipoikakin muuten soitteli ja taas oli kamalan kova ikävä. Nyt Suloa, ei mua tällä kertaa. 

11 kommenttia

 1. Kuulostaa ihan koiralta :) Ja toisen ilme, en kestä! :D Varo vaan, koirakuume on helposti tarttuvaa lajia ja kohta teilläkin pyörii yks tollanen oma nurkissa. Ja sit kaks. Ja sit... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilme ♥ Sillä on noi tollaiset beaglensilmät. Ressukka on vähän väsyneen näköinen :D

   Koirakuumetta on ollut jo puolisen vuotta. Saa nähdä miten tässä käy. Joko tulee meillekin heti perään, tai ei tuu koskaan ;)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. On ♥

   Söpöinen. Eilen ostettiin Sulolle penturuokaa purkissa. Sekoitettiin lusikallinen sen nappuloihin. Tänä aamuna ei enää halunnut syödä ruokaansa ilman sitä. Istui ja vonkui jääkaapin edessä. Melkoisen hellyttävä taas.

   Poista
 3. Ja kohta teillä on oma koira(n pentu) ;) ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luulen, että koirakuume alkaa selkiytymään tässä seuraavan viikon aikana siihen suuntaan, ettei ehkä pentua ainakaan. Tai saa nähdä. Aamuisin tuo on maailman suloisin ja iltaisin ihan himmeä riiviö :D

   Poista
 4. Niin ihana Sulo!!! En kestä! Mä muistan kun on ollut koira hoidossa pidemmän aikaa ja sit kun se lähti, niin pitkään jäi kaipaamaan ja ihmettelemään, kun kukaan pikkutyyppi ei ollutkaan kotona käpsyttelemässä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, ihana riiviö ♥ Varmaan tulee vähän haikea olo viikon päästä. Me jo suunnitellaan, että voisi sen joskus toistekin, vaikka viikonloppuisin, ottaa tänne maalaishoitoon. Kaupunkikodissa keskustassa on sitten varmaan vähän toinen juttu. Opettelemista.

   Ymmärrät varmaan, että käsityöt on jääneet vähemmälle ;)

   Poista
 5. Sulo aiheuttaa mussakin koirakuumetta ♥ Mä just tuossa huokailin noita toukokuun ekan postauksen kuvia katsellessani, että onhan se niin suloinen. Etenkin nyt, kun ikää on sen verran, että on jo rauhoittumisen merkkejä havaittavissa ;)

  VastaaPoista