Sisällön tarjoaa Blogger.

Hullu! Hän kuvaa keittiössä kaappeja!

Käytiin viime viikolla kotona. Oltiin siis oltu Tyynelässä jo Joulupäivästä saakka. Jannen piti päästä palaveriin. Mä tulin kotiin käymään samalla. Piti lukea postit ja maksaa laskut. Piti. Kuvasin kaappeja. Sitten hurautetiinkin jo paluumatkalle. Nihtisillan uuden kierrätyskeskuksen kautta. Niistä aarteista lisää myöhemmin.

Nyt ollaan taas kaupungissa. Maalle on jo ikävä. Nyt ymmärrän sen sanonnan, mille olen aiemmin naureskellut "Mistä sie oot pois". Se ei merkitykseltään ihan ole oikealla paikallaan tässä, mutta sopii silti täydellisesti. No Tyynelästä.

Korona ja Lady coffee kahvipurkit on löytöjä viimeisiltä kirppiskierroksilta.
Keittiöpyyhkeen ja mustan suolan toi Silja ♥ meille Mummokerhoon tulleessaan. 
Tiskiainepullo on vanhempi löytö.
Ihania! Enää puuttuu Mummi&minä Lakritsipommi pesuaine, niin lähes täydellinen tyyli on valmis.

24 kommenttia

 1. Oikein soma keittiö teillä! Ja mulla on muuten toi sama Lady Coffee peltipurkki! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Joo se oli kyllä hyvä löytö. Muistuttelee mua mun kaksitoista vuotisesta K-kaupan tätiurasta ja oli vielä oikein hyvässä kunnossa.

   Poista
 2. Onko tuohon talouspaperitelineeseen kääritty washiteippiä vai mitä sille on tehty kun näyttää niin kivalle? Heti pisti silmään ja alkoi nenä näytössä kiinni tuijottelu ja ideointi että josko meilläkin vähän tuunais... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On :) Noi tavalliset seinätelineet on niin kamalan tylsiä, että piti vähän piristää. Revin vähän aikaa sitten vanhat pois ja laitoin uutta tilalle. Harmikseni vaan huomasin, että se alkuperäinen pysyi paljon paremmin paikallaan. Tuo oli joku halpaversio ja ei toimi yhtään niin hyvin.

   Poista
 3. Hitsi ku meinasin revetä tosta otsikosta. Tuttu tunne nimittäin ;) Ihanan värikäs keittiö teillä, noi välitilan hyllyt on vaan niin herkut!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä välillä herää kesken hommien, että onkohan tää taas ihan aikuisen ihmisen puuhaa :D Mutta menköön, jos hyvälle tuntuu.

   Välitilaratkaisuun oon ollut ihan kaman tyytyväinen. Se on vähän tavallista korkeampi, joten tuntuu avaralle ja toimii matalien yläkaappien kanssa hyvin. Värikin on pirteä. Ihanaa, että on ystäviä, jotka tuosta noin vaan osaa toteuttaa mun päähänpistot ja vääntää liukulasit välitilaan ;)

   Joko sä oot suunnitellut teidän tulevan keittiön?

   Poista
 4. ton ensimmäisen kuvan fiilis on mitä parhain. älyttömän kaunis paikka! värit, muodot ja pinnat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä laitan aina ruokaa siinä tiskialtaan vieressä, astianpesukonekaapin päällä. En oo vielä kyllätynyt tuijottelemaan mun hyllyjä :) Ja toi musta tiskiallaskin osoittautui oikeaksi valinnaksi. Ei näy heti kaikki roiskeet ;)

   Poista
 5. :D Tokihan keittiön kaapit pitää aina välillä kuvata. Varsinkin, kun on pitkiä aikoja poissa. Voi sitten katsella reissussa toista kotia. Ni. Ja kun ottaa kuvia, tulee siivottuakin. Että voi ottaa kuvia. Siis mikä tässä muka on niin kummallista? :D

  VastaaPoista
 6. Onpa mainion näköinen keittiö. Ja ihailen aina sitä, kun ihmisillä on tavaraa esillä, mutta silti ei näytä täyteen ahdetulta. Itse en ole siinä vieä onnistunut.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Niina :) Mä oon ennen ollut vielä vähän enemmän pelkistetyn ystävä. Nyt tilanne on tämä. Mitähän parin vuoden päästä ;)

   Poista
 7. Hienot kaapit on! Sietääkin kuvata ;) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Miia ♥

   Oon jo vähän odotellut, että millon tuut kattoo livenä. Nyt kaktus pois sieltä kurkusta, vähän Finrexiä ja huomenna Mummokerhoon ;)

   Poista
 8. Tuo teidän keittiö on kyllä ihana...ja nuo ikkunalaudat...tai siis eihän ne lautaa ole, mutta...no tiedät varmasti mitä tarkoitan..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) On juu vanhojen talojen parhaita puolia. Nuo ikkunasyvennykset ja patterit.

   Poista
 9. Kaunis keittiö <3 ja ihania purkkeja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saana! Kiva, kun oot ilmestynyt tänne kommentoimaan ♥

   Purkit on selkeästi joku naisten hullutus. Naisten tykkää ja miehet harvoin ymmärtää :D

   Poista
 10. Vastaukset
  1. Kiitos Katja :)

   Huomasin, että olit just kirjautunut lukijaksi. Tervetuloa ♥

   Poista
 11. Oi ihana keittiö :)) onko sulla niiden avohyllyjen edessä tuollainen vedettävä juttu, et saat halutessasi purkit yms piiloon? Onko kätevä ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anni :)) Keittiö on suunniteltu Keittiömaassa meidän toiveiden mukaan. Avohyllyt on joo rulo-ovilla. On kätevät!

   Ollaan oltu ihan hirmutyytyväisiä kaikkiin ratkaisuihin. Etenkin lieden puolella oleviin lasiliukuoviin välitilassa (oli mun oma idea). Ne tehtiin normi avohyllyistä ja ystävä (työssä lasittajana) teki niihin liukuovet. Joka päivä ruokaa laittaessa oon onnellinen, että mausteet on siinä vieressä.

   Poista