Sisällön tarjoaa Blogger.

26 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Mä luulen, että ne ois vielä ihananpia valmiina ;)

   En tajua mitä tuossa viime viikkoina on tapahtunut. Olin noista ihan innoissaan aloittaessa ja nyt ei vaan tunnu etenevän.

   Poista
  2. Mulla on aina virkkaus- ja neuletöitä kesken. Nytkin useita. Osa ollut jo usean vuoden ajan. Ompelutyöt sen sijaan valmistuvat melkein aina kerralla valmiiksi asti.

   Poista
  3. Tää on mulle kyllä ihan epätyypillinen tila. En oo varmaan koskaan jättänyt yhtään työtä kesken. Saman tyyppinen tilanne kirjojen kanssa. On yksi ainoa, mitä en saanut taisteltua loppuun saakka ensi yrittämällä - Rimmisen Pussikaljaromaani. (Oli niin kielellä kikkailua, etten jaksanut sitä).

   Tänään keskityin mun toiseen mielitekemiseen. Niittipyssyn kanssa :) Jos huomenna taas maistuisi puikkojen kilkuttelu, kun on saanut tehdä muuta välissä.

   Poista
 2. Uskomattoman taitavia juttuja taas on tekeillään!

  Vitsit miten kaunis meri. Sormet kyllä jäätyisi, jos meren rannalla alkaisi käsitöitä tekemään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En onneksi vielä oo niin hullu, että sinne lähtisin kokeilemaan :D
   Mut aina tuolla käytyään jaksaa hetken heilutella noita bambukeppejä kotona.

   Poista
 3. En oo kuullutkaan sellaisesta tunteesta, heh. ;)

  Aeva ihanat siksakit tulossa!
  Ja toi merikuva, aah. Taidanpa minäkin joku ilta ajella meren ääreen. Inspiroitumaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :DDD

   Siksakit lähti syntymään taas fiiliksen mukaan. Ja nyt ne on fiiliksen mukaan tauolla ;)

   Poista
 4. Tulen tuijottelu antaa myös hyvin aivoille lisä-aikaa :) Ja hitsi miten kauniiksi meren pinta muotoutunut <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä. Se on maalla yksi ihanampia juttuja. Kotona se on tämä meri <3

   Poista
 5. Ihania kuvia! Sekä nuo maisemat, että keskeneräiset käsityöt. Tästähän saa itsekkin inspiraatiota. Vaikka mulla on nyt tavoitteena tehdä yhtä käsityötä kerrallaan. Mutta jos sen yhden saisi valmiiksi ja voisi siirtyä jo seuraavaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen yleensä myös sen kannalla, että yksi kerralla ja loppuun saakka. Nyt vaan ei oo mikään innostanut ja olen aloitellut uusia jos vaikka kipinä löytyisi. Saas nähä ;)

   Poista
 6. Kyllä juu, liiankin tuttu tunne ;)..kun on hyvä innostumaan, mutta kurinalaisuudessa ja pitkäjänteisyydessä on toivomisen varaa...mutta tarviiko sitä aina ollakaan niin tehokas :) pitäisikin malttaa tuijotella enemmän, merelle tai muualle

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Innostuminen on aina vaan paljon hauskempaa hommaa, kun esim tuo lankojen päättely ;) Kyllä se vaan hetken lepo / happihyppely tekee päälle ja kropallekin hyvää.

   Poista
 7. Haluan oppia ton siksakin. Ja mitä ihmettä, mitkä nuo kukkakuvioiset on? En käsitä tuota taitoa! :)

  Yritin katsella merta sillä silmällä sunnuntaina, mut ei se jää tuolta näyttänyt. Oli oudosti lunta päällä joka paikassa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä voin torstaina Mummokerhossa näyttää sulle millä kaavalla oon tuota aloitellut :)
   Tuohon kukkakuvioon en oo ihan täysin tyytyväinen. Se aloitin puolinumeroa suuremmilla puikoilla tänään alusta. Nyt tuntuu paremmalle ja puikotkin jaksoi puolen sukan verran heilua taas!

   Nuo kuvat ovat heti tuosta hautuumaan toiselta puolen Ruohiksen päin napattuja. Ja se ei itse asiassa oo eilisen happihyppelyltä. Vaan viikon takaa. Mä en jaksa ihan joka kerta tuota kameraa raahata matkassa, jos meen ihan juoksuvaatteissa vaan.

   On se vaan mahtavaa, että ranta on noin lähellä, muutaman sadan metrin päässä. Vesillä olosta en nauti, mutta rannasta sitäkin enemmän. Jos meen päivällä, kun suurin osa on töissä, niin ei ees välttämättä tuu ketään vastaan.

   Poista
 8. Hih, tiedän tunteen :) Tujottaminen auttaa kyllä välillä ;) Iloista päivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on ;)

   Tänäänkin kävin heti aamusta tuijottelemassa. Tällä kertaa Töölönlahdella. Oli paljon lumisempaa, mutta ihan reunassa oli pienen pieni lätäkkö sulana. Siellä ne kaikki 50 sorsaa porukassa kaakattivat. Jaksaa hämmästyttää.

   Iloista päivää sinne myös <3

   Poista
 9. Se tunne tuli kylään meillekin toissapäivänä. Yritän tapella vastaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tylsää :( Mulla edistyi eilen se olohuoneen tauluprojekti, mutta noi kutimet vieläkin tuijottaa mua tuossa loukkaantuneina. Nyt oon kyllä hylännyt ne liian pitkäksi aikaa.

   Poista
  2. Kirjottelit tuossa yllä kommenteissa että et jätä mitään kesken. Oon just samanlainen :D Mutta mutta... jotkut työt on jossain tietyssä vaiheessa (päivässä tai hetkessä) osoittautuneet sellaisiksi, ettei niitä vaan halua tai pysty jatkamaan, ainakaan just sillon. Se inspis vaan jotenkin häviää täysin. Oon nyt yrittänyt "lääkitä" tätä ongelmaa neulomisen kans sillä että oon tehnyt vähän maalaushommia, koonnut jakkaroita ja ommellut. Mitähän mää huomiselle keksisin... Lankojen alemyyntiin?! :D

   Poista
  3. Kyllä. Just noin! Mäkin oon niin nopea innostumaan, että sitä löytää aina välillä itsensä tekemästä jotain ihan muuta. Jotain ennalta suunnittelmatonta :)

   Poista
 10. Tiedän hyvin ja senkin tunteen, kun on pakko jatkaa ja puskea, vaikka ei jaksaisi, eikä inspiraatiota saa kaivettua esiin niin millään saati löydä hetkeä irroittautua siitä.. Merelle, tuleen tai mustaa taivasta tuijotellen kaikki kuitenkin rauhoittuu.

  Kylähulluuden maksimoimiseksi mainittakoon, että myös koiran tassujen nuuskinta toimii hyvänä hätäapuna ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi mulla on kyseessä vain omat projektit, ei työ tai mihinkään muuhun suureen vaikuttavia puuhia.

   Voi Johanna :D Mitähän mun sisko sanoisi, jos menisin Sulon tassuja haistelemaan ;)

   Poista
 11. Tee toi siksak -raidallinen työ nopeasti loppuun! Se näyttää niin ihanalta! :)

  VastaaPoista