Sisällön tarjoaa Blogger.

Tyynelän makuuhuone

Kun se karuselli käynnistyi ja tavarat vaihtoivat paikkaa, muutti se edellisessä postauksessa mainittu räsymatto makuuhuoneesta keittiöön. Olohuoneesta tulivat nämä tilalle. Samalla touhotuksella vaihdettiin valaisin. Kehikko oli aiemmin kaupunkikodissa ja muutti nyt maalle. Kiva tuo kevyempi.

Sänky ostetiin sattuneesta syystä viime kesänä Ikeasta. Samoin lipasto ja peilipöytä. Edelleen jaksan ihmetellä miten me päädyttiin tuohon ruskeaan ja kuka sen hioo/ petsaa uudelleen, kun kyllästytään. Sen vanhan mukarautaisen sängyn päädyistä tulee muuten kesällä (jonain vuonna) köynnöskasveille kiipeilypaikat pihan perälle.

Puiset yöpöydät ovat kirpparilöytöjä 3€/kpl
Tuoleista toinen on Jannen mummin peruja, toinen kirpparilta.
Molemmat naulakot tehtiin itse. Toinen vanhasta ovesta, toisesta lisää kuvia täällä.

Taas tämä levoton sielu on ketken aikaa tyytyväinen. Ennenkun taas keksii miten olisi "niin paljon paremmin". No. Elämäntapa se on kai tämäkin.

24 kommenttia

 1. Kodikasta ja tunnelmallista, ja siellähän niitä mainittuja pinnatuolejakin vilahtaa. Tavaroiden siirtelyllä saa mielenrauhaa tosiaan vain hetkeksi. Kyä se elämäntapana pitää vaan hyväksyä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Siellähän niitä. Tuota sinistä mallia on kolme ja samaa punaisena kolme. Plus nuo parit parittomat.

   Janne aina ihmettelee mun vimmaa kiikuttaa tavaroita edestakaisin. Mun silmät kai vaan nauttii jos on katsottavaa, jota ei voi heti ohittaa… uuden näköistä ;)

   Poista
 2. Mun mielestä tämä on ihana juuri näin. Ei sängyn tarvitse olla mitään muuta kuin ruskea. Juuri näin tässä on sellaista aitoa maalaismeininiä. Eikä sellaista liian laitettua maalaisromanttista.
  Tosi kaunis ja tunnelmallinen huone.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ilona :) sillä mä kai niitä ohjeita tuolle Ikeaan lähtijälle annoinkin, ettei tulisi liian valkoista. Yritin myös kääntää pään ja suostutella männyn väriseen, mutta se ei tuntunut Jannesta hyvälle. Mutta onhan se kiva, että ovat kaikki samaa sarjaa, eikä eriparia. Ja edeltäjäänsä jämäkämpi tämä on, hyvä nukkua.

   Poista
 3. Tuttua tuo, kun karuselli pyörii. Elämän tavaksi sitä on hyvä kutsua..Sanoisin samoin, ei liian maalaisromanttista. Ihanan levollisen näköistä.

  VastaaPoista
 4. Rauhallista räsymattotunnelmaa;) Ihana blogi Sinulla;)

  VastaaPoista
 5. Tuohon lipaston päälle sun pitäis laittaa jotain seinälle, sitten kun se seuraava inspis iskee? ;) Jos ei muuta niin joku peili? Ja mun taas pitäis ihan selvästi tehdä jotain tuollaisia naulakoita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin pitäis. Taulut on muuten vielä hankalampi homma, kun verhot. Kaupunkikodissakin on niitä vain yksi (se makuuhuoneen, mikä näkyy tuossa sivupalkin linkissä). Tuohon mulla oli suunnitelma (navetan ylisillä olevista ikkunanpokista) jossain vaiheessa, mutta se ei tuntunut lopulta hyvälle. Saa nähdä saako sitä kehiteltyä mieleiseen suuntaan.

   Ihmeessä alat naulakkohommiin. Ei kai niitä voi olla liikaa ;) Noi ovesta tehdyt on hauska sisustuselementitkin. Meillä niitä riittäisi. Just kattelin sielä ylisillä yksiä ovia sillä silmällä ;)

   Poista
  2. Oot muuten täysin oikeassa noista tauluista ja niiden vaikeudesta. Tässä kohtaa on varmaan jo hyvä tunnustaa että mulla on tuo tismalleen sama lipasto makuuhuoneessa ja siinä on päällä (seinässä kiinni) lasten vesivärimaalauksia - hyvin olen kiertänyt sen taulujen ripustamisen ongelman siinä kohtaa ;)

   Poista
  3. Se kuullostaa hyvälle! Jollain washiteipillä vaan vaihtuvanäyttely esille ja joka aamu saa nähdä asioita mistä tulee hyvä mieli :)

   Mähän voisin kehitellä tuota ajatusta eteenpäin ja kehitellä meille jotain meidän reissukuvista. Vanhassa kodissa oli joka matkalta yksi kuva kehyksissä. Uudessa kodissa niille ei löytynytkään enää paikkaa. Tuonne ne voisi tuoda.

   Poista
 6. Niin kodikasta ja hyvä tunnelma! :)

  VastaaPoista
 7. En yhtään ihmettele, että viihdytte Tyynelässä...kaunista ja kodikasa...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä… mielenrauhanpaikka!

   Joskus taisin jo blogiinkin kirjoittaa, kun ystävä oli käymässä ja rentoutuneena totesi, että "Täällä se vaan ruumis lepää". Ei tullut tarkennusta, että missä ;)

   Poista
 8. Näyttää rauhalliselta. Mitenhän sitä itsekin oppisi sisustamaan tuolla lailla hallitusti. Mulla lopputulos on aina joku marokkolainen mummola siperialaisittain.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiitos etenkin nauruista :DDD
   "marokkolainen mummola siperialaisittain" - erittäin kuvaavasti kerrottu.

   Kiva, kun poikkesit kommentoimaan!

   Poista
 9. Erityisen iiiihana tuo vanha sinertävä ovi!! Täällä kans yks elämäntapana esineiden-pyörittäjä ilmoittautuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanhat ovet on ♥ Samanlainen löytyy valkoisena olohuoneen puolelta ja yksi isompi on keittiössä pöytänä. Nykyversiot on huomattavasti tylsempiä. Ennen oli kahvat ja kiinnityksetkin niin kauniita. Ja ovet täyttä puuta. Joihinkin nykykoteihinkin voisi laittaa uusiokäyttöön vanhoja. Tulisi mielenkiintoinen kontrasti uudesta ja vanhasta.

   Terveisiä toiselle elämäntapa-pyörittelijälle :)

   Poista
 10. Ensteks. Löysinpäs todella ihanan blogin. Todella kaunista. <3 Voi vitsit noita sun mattoja. Olen etsiskellyt jo jonkin aikaa täydellisiä räsymattoja ja siinä ne nyt olis - väärässä kodissa. ;)

  Toiseks. Jään todellakin seuraamaan ja aion ajan kanssa perhetyä sinun vanhoihin postauksiin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihiii, kiitos :D Sun täytyy alkaa kiertää kirppareita ja kierrätyskeskuksia sillä silmällä. Omistani en luovu, on ne sen verran rakkaat. Tai sitten meidän pitää alkaa tiukkoihin neuvotteluihin osa-aikaisesta omistajuudesta ;)

   Kiitos Nuapuriin kauniista sanoista ja tervetuloa mukaan ♥

   Poista