Sisällön tarjoaa Blogger.

Ply meets Marimekko / treffeillä


Se on tullut takaisin. Inspis. Ensimmäisenä valmistuivat taulut sohvan yläpuolelle. Kaksi Marimekkokankaista pingotin viime viikolla. Tauluista oikean puoleinen on setäni suunnittelema Ply sisustuselementti. Se on matkannut mun mukana jo kolmessa kodissa. Täällä se seisoi ensin laatikoston päällä, mutta halusin sen seinälle. 

Taulut ovat olleet tässä kodissa jotenkin hankala homma. (Ai milloin eivät muka?) Seinäpinnat ovat niin suuria ja esimerkiksi olohuoneen pitkää seinää ei katkaise mikään. Ryhmitteleminen on vaikeaa. Niinpä Plykin kaipasi kaveria.  Ajattelin, että sille olisi ehkä tullut yksinäistä tuolla. Nyt ne ovat treffannet Räsymaton kanssa. Näyttävät viihtyvän. 

Marimekon Räsymatto-kangas oli ostettu viime alesta. Yhdellä iltalenkillä käytiin sitten hakemassa sille canvaspohjat Tigerista. Ja niittipyssy lauloi taas.Aiemmat tekemäni Marimekko taulut löytyy täältä ja täältä.
Ply myynnissä ainakin Finnish Design Shopissa.

19 kommenttia

 1. nättiä. tosi kaunis tuo ply!

  ja taas ihailen teidän sohvaa. on tuo vaalea kyllä..no vaalea. tuo avaruutta ympärilleen. toisin kuin meidän musta möykky (jota sohvaksikin kutsutaan).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tattista taas :)

   Ply on ihana! (Joukolle terveisiä!)

   Sohva löytyi erittäin edullisesti Ikeasta, kun vanhasta kodista tänne muutettiin. Olohuone on sen verran ahtaampi, ettei se kulmasohva olisi tänne mahtunut. Meni kaverille uudeen kotiin ja mä sain nahkasohvan tilalle. Malli ja väri on hirmu kiva. Kesällä vaan vähän hiostava jos pitkään muhii tuolla nurkassa neulomassa.

   Poista
 2. Canvas taulut on niin kivoja ja tosi helppoja tehdä. Outoa, että kotoani ei löydy vielä yhtään.. Aina suunnittelen, että pitäisi tehdä.

  Hei, tuo marimekkojen kaverina oleva setäsi suunnittelema taulu on upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Tää niittipyssyllä paukuttelu kai lähti siitä, etten osannut ostaa mieleisiä. Kangas tuo lisäksi pehmeyttä. Mainiota, että tällä kertaa vielä löysin täysin oikean kokoiset pohjat kaupasta (olikohan joku 6€/kpl).

   Plyssä on ihan mahtava pinta. Nyt tuolta ikkunasta vielä alkaa tulla kevättä kohti enemmän valoa, joka korostaa sitä.

   Poista
 3. Tosi hienot ovat yhdessä...tykkään tuosta Marimekon kankaasta kovasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Räsymatto on mun suosikki. Siitä on tullut nyt myös lakanat. Haavelistalla.

   Poista
 4. Niistähän tuli komiat, tykkään noista Marimekon kankaan sävyistä. Juuri tuo rusehtavan vihreä väri kiehtoo (onko sille joku nimi??)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Niina :) Mä yritin tätä postausta tehdessäni etsiä tuota samaa Marimekon nettisivuilta. En löytänyt enää. Se on sellainen kiiltäväpintaisempi kangas. Oli tosiaan viime alejen aikaan syksyllä, kun tuon tilasin. Räsymattoa oli siellä verkkosivuilla enää sitä tummempaa mallia.

   Poista
 5. Tosi kivat tuli, räsymattokuosi on niin ihana<3 Mietin itse myös makkarin taulusta intoutuneena tehdä olkkariinkin kangastaulun, mutta taidan kuitenkin tehdä kuvakollaasin (kunhan ensin ehdin käydä kehyskaupoilla).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, se on :) Jännityksellä odotan millaista siellä on suunnitteilla!

   Poista
 6. Ihana inspis!
  Sopivat mainiosti vierekkäin, sekä Räsyt että Ply, joka on makea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin sopii. Hitsit, että oli hyvä tuuri, kun löytyi heti iltakävelyllä noi pohjat.
   Kiitti Maya :)

   Poista
 7. Kivat taulut tuli ja Ply on tosi kiva kans.

  VastaaPoista
 8. Kylläpäs ovat edukseen seinällä! Kiva, kun toinen kangastaulu pallottelee vaakaan ja toinen pystyyn. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo Janne ei suostunut ripustamaan niitä samoin päin :D
   Nehän menikin sit ihan kivasti tuolleen.

   Poista
 9. Hei tästä tuli tosi hieno! Ihanan luokseen kutsuva koko huone :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, nyt ois yksi tauluongelma ratkaistuna ;) Vielä se Tyynelän makuuhuoneen seinän kohtalo pitäis sinetöidä. Mä oon jo alkanut harkita, jos sen vaan maalaisi. Kalkkimaalilla.

   Poista