Sisällön tarjoaa Blogger.

Ihaninta aina - purkit ja pussukat
Purkki, pussukka, laatikko tai kori. Jooooo! Sisällön sille keksii aina.

On sellaisia mitä en voi vastustaa, mutta tällä kertaa mentiin poikkeuksellisesti tarve edellä. Tein keittiöön korin öljyille. Näyttävät siistimmille tuossa noin. Korin alaosa on tehty kympin koukulla Novitan Tuubista ja yläosa seiskalla Barcelonasta ostetusta Trapillo Extra trikookuteesta. Oli muuten ensimmäinen kerta, kun törmäsin noin kivaan kaksiväriseen kuteeseen. Vinkatkaa, jos tiedätte, mistä olisi saatavilla. 

Puikkojen ja koukkujen pussukka taas löytyi mun ensivisiitiltä Oulunkylän Lankamaailmaan. Kuosi tuo mieleen jotain ysäriltä. Jotenkin niin kamalaa, että ihan kamalan ihanaa.

16 kommenttia

 1. Puikkopussit on aina käteviä! :) Ja tuo kuosi tosiaan on jollain rumalla tavalla erittäin kaunis :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On :) Me ollaan Mummokerhossa ihailtu erästä puikkopussukkaa kateellisina. Nyt oltiin samalla porukalla tuolla Lankamaailmassa ja muut olivat noita siellä hyllyllä hypistelemässä. Mä tulin paikalle ja sanoin, että onpas huikea, mä otan ton. Olivat juuri puhuneet, että on kyllä niin hirveä, että jollekin kelpaa :D Musta toi on kaunis. Se on mummo.

   Poista
 2. Wow, siinä on kyllä puikot siististi! Toisin kuin mulla! Mulla on ihan kokonainen kassi pelkille puikoille, mutta se pursuaa silti yli... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli ennen kosmetiikkalaukussa :D
   Nyt on astetta parempi järjestys.

   Poista
 3. Mun ensimmäinen reaktio puikkopussukasta oli myös, että onpas kamala! Ja seuraava, että aika hauska :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tiedän miltä susta tuntuu ;) Toi kuvio on oikeasti ihan älyttömän kaunis. Ja sopii tuollaiseen pussiin täydellisesti. Mun eka reaktio oli sama, kun sun koska siitä tuli se kauhea ysärielämä mieleen. Silloin on teini-ikäinen tehnyt asioita mitä en halua muistaa ;)

   Poista
 4. Kukkareppu! Vuodelta 94. Tekonahkaiset olkahihnat murtuivat pakkasessa, ja reppu oli (onneksi) vain yhden talven juttu.

  VastaaPoista
 5. Vitsi tuo teidän köökki on ihanan pirtsakka. Ja kiva kori ja tuollainen puikkosäilytin olis ihan ehdoton.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mä oon ollut ihan supertyytyväinen tuohon meidän keittiöratkaisuun. Sopii tähän asuntoon ja taloon erittäin hyvin. Ja on niin pirteä, että tulee hyvälle tuulelle :)

   Poista
 6. Aivan ihana tuo kori! Olen ihan koukussa tuohon ontelo-/trikookude virkkaukseen. Virkannut sormeni ihan rakoille! :) Ja kätevä ja karmean kaunis pussi puikoille ja koukuille! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mä kävinkin jo kurkkimassa sun luona, että olit säkin juuri virkannut :) Toi on kyllä niin hauskaa puuhaa. Nopeasti valmista. Värikkäitä kuteita vaan ei tahdo Suomesta saada. En oo ainakaan löytänyt yhtää paikkaa. En viitsinyt Barcelonasta yhtä kerää enempää raahata :D

   Poista
 7. Vaude mikä keltainen seinä ja ihanat noi punaiset jutut ikkunalaudalla. Juu ja kyllä pussukoistakin tykätään ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keltainen on aika kiva piristys. Oon ollut ihan kamalan tyytyväinen tuohon keittiöön. Keltaiset hyllyt liukulasilla ja noi keltaiset sivuseinät ilahduttavat mua edelleen joka päivä :)

   Punaisen kanssa taas on viharakkaussuhde. Jotenkin se noihin keittiövempeleisiin kuitenkin passaa. Keittiön lamppukin on samaa punaista.

   Kyllä tuon puikkopussukan kanssa kehtaa Mummokerhossa pistää neuloen ;)

   Poista