Sisällön tarjoaa Blogger.

Pidä tai piilota


Tuli kevät. Tuli karsintavimma. Pyöritin ja pyöritin. Vaihdoin paikkaa. Pakkasin kaapin perälle. Oikein tyytyväisenä itseeni kuvasin kaiken. Ja kauhistuin. Pelkistetympää. No ei näissä kuvissa. Mitä muka otettu pois; tavaraahan täynnä. Taidan aloittaa alusta.

ps. ostin taas kukkia. Olenko muuttumassa?
pps. tämän viikon täydennyskäynti tuli Kauppahalli24:sta.

26 kommenttia

 1. :D Mulla on sama fiilis kun täällä täyteen ahdetussa asunnossamme yritän ottaa tyylikkäitä sisustuskuvia. Ilmeisesti mulla pitäisi olla joku teollisuushallin seinä, siihen sitten se yksi hylly, jonka päällä on yksi esine ja risu. Mutta kyllä noissa kuvissa on jo sitä pelkistettyä linjaa nähtävissä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihme homma joo, että innoissaan huhkii koko aamupäivän ja vasta kuvista huomaa todellisuuden :D Kuvista kotia katsoo kai enenmmän ulkopuolisin silmin. Kyllä tää tästä. Seuraavassa puuskassa taas parempi ;)

   Poista
 2. Minkä nostalgia huuman saitkaan aikaan! Tuo seinäkello on nimittäin tuttu lapsuudestani. Sellainen oli minun mummulassa. Vieläkin muistan sen raksututuksen ja äänen, kun kello löi tasatunteja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oooh :) Mahtavaa. Se on hauska tunne, kun äänet tai tuoksut palaavat pitkän ajan jälkeen. Kato miten upeessa muovipussissa toi kello kotiutettiin: http://www.sateenkaariajaserpentiinia.fi/2013/04/aarteita-appiukon-kellarista.html

   Poista
 3. Heh. Pelkistely on ihanaa! Selvä kevät.

  Mistä noi teidän tuolit on (siis tuo musta/oranssi)? Tosi kivat!

  Mä ottaisin mielelläni teidän ovenkarmit, ovet ja komeroiden ovet myös :) IHania!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolit on BoConseptin. Ne sai valita kolmen värisestä istuinosasta (valkoinen, musta, oranssi) ja samoin jaloista. Me innostuttiin sekoittamaan kaikki kuusi. Ostettiin ne tähän kotiin vuosi sitten tän pöydän kanssa Vepsäläiseltä.

   Mä muuten eilen mietin sua. Että sä et oo Mummokerhoilemaan vielä innostunut. Tuu muuten vaan kylään joku päivä. Jos sen leikkuulaudankin...

   Poista
 4. :) Eipä sitä enempäänsä voi karsia. Yrittää kyllä voi. Useampaan kertaan.
  Täälläkin samaa vimmaa, mutta enää en raaski. Luopua. Jotta koti näyttää kodilta. Asuttavalta.
  Pistin vain piiloon, parit jutut.

  Aurinkoa. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin just. Kodilta pitää näyttää.
   On muuten kivaa sitten sekin, kun saa kaivella niitä takaisin. Uusia.

   Aurinkoa ♥

   Poista
 5. Selvästi olet muuttumassa...sitä se ikä teettää...:D Minäkin pakkasin "kynttiläkokoelmani" ja vein varastoon...mutta vielähän noita on täällä ylhäälläkin...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :DDD Joo!

   Mä en vielä kynttilöistä raaskinut luopua. Illat on vielä pimeitä.
   Joskus ne on kesän ylikin.

   Poista
 6. Hyvä kuulla, ettai monilla samat ongelmat! Huusholli täynä tavaraa, kaapeissa pursoo, ja mitenkä ne sisustuskuvat sitten onnistuisi... Ja minäkin olen huomannut muuttuvani iän myöten. Ennen en sietänyt leikekukkia, saatikka sitten kukkivia kasveja. Nyt keväällä olen ostanut melkein joka viiko kukkia kaupasta, tai sitten ihaillut pihalla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa tutulle :D Mä päätin jo tuolla Kampin Kukassa käydessäni, että mitä ostan seuraavalla kerralla :D

   Poista
 7. Mä sitten tykkään teidän kodista otetuista kuvista. :) Kovin nättiä ja käytännöllistä.

  VastaaPoista
 8. Hyvältähän siellä näyttää. Ero vaikkapa joulun aikaan on selkeä. Ei oo liikaa. Eikä liian vähän. Sekään ei oo hyvä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Joulunahan oli se korttiteline ikkunalaudalla, suuri lokerikko tv-tasolla ja seinässä teippikuusi. Edes vähän edistystä. Jes!

   Poista
 9. Ihanan näköistä, just sopivasti kaikkea! :)

  Minä oon aina ajatellut että tykkään ettei oo paljon tavaraa (esillä), mutta viime kuukausina kun oon kattellut tässä pirtissä ympärilleni niin oon alkanut miettiä että kyllä mulla sittenkin taitaa olla tässä esillä vaikka ja kuinka paljon tavaraa... Toisaalta taas, kun mietin miten täyteen ahdettu tämä pirtti oli silloin kun anoppi ja appi vielä tässä asuivat... Ei meillä ehkä olekaan sitä tavaraa niin paljon! Meillä sentään joku seinä tai lattian kohta näkyykin! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiina ♥

   Toi kuvaaminen on kyllä hyvä havahduttaja. Niin…. ja tietysti mies myös, kun se alkaa herkästi huomautella, että on aika paljon kaikkea :D Jotenkin sitä itse sokeutuu sille, mikä on koko ajan läsnä.

   Poista
 10. Hyvältä näyttää! :) Aivan ihanat muuten nuo mini ostoskärryt!! <3

  VastaaPoista
 11. Kiitos littleB ♥

  Söpöiset on :)
  Ne ja pari muuta tosi tärkeää toin Wien-reissulta tuliaisina kotiin.
  http://www.sateenkaariajaserpentiinia.fi/2013/05/tuliaisia.html

  Kaupan nimi oli Butlers ja se löytyy täältä:
  http://www.butlers-online.co.uk/SUPERMARKET-shopping-Cart-small-red/VM10022221,en,pd.html?dwvar_VM10022221_color=rot&start=1&cgid=Kids_Stuff

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooooih! Aivan ihania nuo paperitkin mitä toit! <3

   Poista
  2. Eikö :) Supertarpeellisia tuliaisia sitä tulee maailmalta rahdattua ;)

   Poista
 12. Mä mietin itsestäni ihan samaa, ett olenko muuttumassa. Ostin viherkasvin ja leikkokukkia pöydällä, taas! Ihanaa huomata kuinka näin pienet jutut (kukat) vaikuttavat minuun näin suuresti! Iloista sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii :)) Jänniä asioita sitä alkaa pitää arvossa. Mulla tuo tosin liittyy varmasti siihenkin vahvasti, että vietän nykyään niin paljon aikaa kotona. Haluan ympärilleni kauneutta.

   Iloista sunnuntai-iltaa ja alkavaa viikkoa :)

   Poista