Sisällön tarjoaa Blogger.

Tukholma ja tytöt


Hihihihiii. Haluatteko nähdä meidän Tukholma- kuvat? No tässä ne kaikki on. Onneksi en raahannut uutta kameraa mukana, vaan lähdin tuon minimallin kanssa. Ekana iltana oltiin buffetin jälkeen suihkunraikkaina sängyssä klo 22.20. Ei yhtään kuvaa. Kaupungilta nappasin yhden. Paluumatkalla tallentui pakollinen vessakuva, pari yökerhosta ja tuo missä kannella tuuli niin, että tukka hulmusi.

Reissu oli 

Sitä vaan jäin miettimään että ... kauanko vielä voi sanoa lähtevänsä tyttöjen kanssa reissuun? Vieläkö vaikka yhdeksän aikaan alkaa väsyttää? Vieläkö vaikka yökerhossa pitää mennä peränurkkaan, että olisi rauhaisaa? Vieläkö vaikka laivalle pakataan korkkareiden sijasta kirjat? 

ps. parasta Tukholmassa: Urban Outfitters, & Other Stories, Edblad ja Lagerhaus.

27 kommenttia

 1. Tuleepahan nähtyä ja koettua oikeasti, eikä aina vaan sieltä kameran takaa, niin minä ainakin ajattelen, että eihän ennen vanhaankaan tuhlattu filmistä kuin kaksi kuvaa jouluna ja seuraavat kaksi otettiin ehkä vappuna. Teitkö hyviä löytöjä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Mua naurattaa joskus, kun jotkut katsoo kaiken kameran läpi. Varmaan jää silloin jotain taltioimatta omalle kovalevylle.

   Tein ihan hyviä löytöjä. Olisin tosin ostanut takinkin kevääksi, jos olisi vastaan tullut. Ostin Niken Free lenkkarit turkoosina, noi matalat siniset Converset, yhden paidan ja korvakorut. Sopivasti siis :)

   Poista
 2. Voi nainen ei ole koskaan liian vanha tytöksi..:)

  VastaaPoista
 3. Jee, Lagerhaus! Vitsi noi kuvat on hauskat ja teikäläisen hiukset on upeanväriset, haluan kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiitos ♥

   Mä just viime kerralla sanoin kampaajalla, että mahtista, kun hän on mun ystävä ja tietää aina mitä tehdä. Vaikken sanoisi. Voi aina poistua onnellisena.

   Poista
 4. Naiset eivät koskaan vanhene liiaksi olemaan tyttöjä... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii :) Samaa mieltä.

   Jotkut motkottaa, jos tytötellään.
   Miehiltä sitä ei kai sallita, mutta naiset itse voivat sen tehdä.

   Poista
 5. Olen jo useammasta blogista lukenut Tukholman reissukuulumisia ja taas totean - PAKKO PÄÄSTÄ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä kiva paikka. Lähellä, mutta sopivasti suurempi, kun esim. Helsinki. Seuraavan kerran mä jäisin mielelläni yöksi. Siellä on niin paljon kivoja ruokapaikkoja, joihin voisi vaikka tehdä etukäteen varauksen.

   Poista
 6. Mä olen käynyt tukholmassa tasan yhden kerran. Olen ernu :)

  Hyviä kuvia olet viideksi reissukuvaksi ottanut.

  Kyl mä sanoisin tyttöjen kanssa.. vielä aika kauan. Sano säkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho! Oho ensinnäkin tuolle yhdelle kerralle ja toisen kerran sille, että mä kyllä oon ihan megamummo, kun mun piti kuuklettaa, että mitä ernu tarkoittaa :D

   Että se kai siitä tyttöilystä ;)

   No itseasiassa kuvia oli vielä pari, mutta ne oli samanmoisia. Noista skumppalaseista oli toinenkin ja tuosta kannelta pari tuollaista samanlaiset ikkunalasin läpi otetut hulluttelut. Tehokkaita täsmäiskuja.

   Poista
 7. Oi ihan reissu mun makuun, hyvä seura, hyvä fiilis ja ajoissa nukkumaan! Itse oon käyny Tukholmassa viimeksi neljä vuotiaana ja nyt tuli kauhee hinku päästä sinne! Pitääkin kysellä lähtisikö meidän marttakerhon TYTÖT tuulettumaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hei todellakin meette :) Me mentiin Siljalla (Serenade). Se oli itseasiassa aika kiva. Kivempi, kun Vikingin laivat, kun keskellä oli se promenaadi ja jotenkin tilavampaa. Uudistuksia oli tehty ja buffetissa oli oikein hyvät ruuat. Siljan terminaali on vähän kauempana keskustasta, mutta metrolla pääsee tosi kätevästi, helposti ja nopeasti sen kolme pysäkkiä. Menopaluulipun sai laivan infosta etukäteen.

   Poista
  2. Ai vitsit, unohdin kokonaan. Marttakerho kokoontui taas tänään mutta viikon juttuja riitti niin paljon että en muistanut kysellä miltä Tukholman reissu kuulostaisi. Eikö Siljan laivat lähde siitä Eteläsatamasta? Näin maalaisena tuntuu että niin Katajanokka kuin Eteläsatama on ihan kävelymatkan päässä rautatieasemasta. :) Aikaisemmin keskustassa tosin tuli käveltyä ihan joka paikkaan siksi että en ottanut ratikoista ollenkaan selvää. Nyt kun on reilu kaksi vuotta kulkenut Helsingissä töissä, olen vähän alkanut hahmoittamaan miten siellä kuljetaan. :)

   Ja tuohon edellisen kommentoijan "ernu" kommenttiin. Tämäkin joutui googlettaaan mitä se tarkoittaa! Tunsin oloni aika vanhaksi..

   Poista
  3. Joo ne lähtee siitä Olympiaterminaalista.

   Mun mielestä ne on myös kävelymatkan päässä :) Mä tosi harvoin käytän julkisia. Ikinä en muista miten ratikkalinjat menee, vaikka oon asunut Helsingissä jo pari kymmentä vuotta ja ihan keskustassa vuoden. Just mietin sillon aamulla siellä terminaalissa, että pääsenkö kotiin sillä ratikalla mikä siitä edestä menee :D

   T: toinen vanha ;)

   Poista
 8. Ihanat! Kyllä minä luulen ettei sille tyttöjen kans lähtemiselle ole ikärajaa, se on enempi asenteesta kiinni ;) Samaa sanaa minäkin käytän, vaikka olen äiti kohta neljälle ja illalla oon yhdeksän aikaan jo ihan yliväsynyt, kun se uni tulis oikeasti jo seittemältä, tai viimeistään kasilta ;)

  VastaaPoista
 9. Kuulostaa täydelliseltä, kun kuviakaan ei juuri ole. Nehän ne on niitä onnistuneimpia reissuja, joilla nautitaan dokumentoinnin sijaan. Ja tyttöjen reissuja ne on aina, vaikka olis kutimet ja kirjat ja villasukat mukana. Kuka edes haluaa yökerhoon? :D Ihanan iloisia kuvia!

  VastaaPoista