Sisällön tarjoaa Blogger.

Tyynelän välieteinen / lämpöä ja pehmeyttä

Tyynelän välieteinen. Se kaipaa lisää lämpöä ja pehmeyttä. Kuistilta sisään asutuessa katse kiinnittyy sisään tullessa ensin sähkökaappiin. Ei mikään toivottu tilanne. 

Vähän sellaista romanttista, vanhaa, lämmintä tunnelmaa. Lisää pehmeyttä, lisää kukkatapettia. Jollekin kamala kauhistus, mutta mä tahdon siihen vanhan roosan lattian. Vanha lankkulattia on rakoinen ja ihana. Siihen se sopisi. 

Vähän ihmettelin, että sain Jannen mukaan juttuun. Siis noilla sanoilla. Erilaiset kukkatapetit ja vaaleanpunainen. Ei ehkä kuulosta vakuuttavalle kaikista. Tapetti on nyt kuitenkin seinässä ja näyttää juuri sille mille kuvittelinkin. Tuo sen tunnelman. 

Lattian maalaaminenkin on aloitettu. Toista kerrosta vajaa valmis. Keltainen toki sopi tuohon toiseen tapettiin, mutta teki tilan kylmäksi. Haluan, että entisen sinisen ja keltaisen sijasta eteisessä on sinisiä ja roosan sävyjä. Keltainen saa siirtyä sivuosaan.

Vaihdan vielä tuohon toisen tuolin, joka päällystän Marimekolta hankkimallani mustavalkoisella "Pienet Kivet" -verhoilukankaan palalla. Tulee sitten sopivaa selkeää kontrastia tuon uuden maton kanssa tohon romanttiseen hömpötykseen. 

On ihan ilmiselvästi kevättä rinnassa. Tai sitten mun pää on todellakin pehmenemässä. Eilen taas itkin Riikka Pulkkisen Rajaa katsoessani. Tämäpä kummaa. En kohta tunnista enää itseäni näistä pehmeilyistä. Jos tämä menee pahemmaksi vielä, niin lähettäkää apua. 

Tervettä viikkoa toivottaen: Laura

28 kommenttia

 1. Suunnitelmat kuulostaa hyvältä :) Siniset ja roosan sävyt kuulostaa ihanalta yhdistelmältä :) Mä en kyllä sais miestä mukaan puhumalla kukkatapeteista ja vaaleanpunaisesta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihiii :)) En mäkään kotiin näitä saisi puhuttua (jos tulisin hulluksi ja edes haluaisin), mutta maalle meni hyvin läpi. Sininen ja roosa on yhdessä ihan ihanat.

   Poista
 2. Ihanan hempeetä. Roosa lattia <3 Mä tykkään vaikka en itse osaisi niitä käyttää, mutta tuollaiseen taloon/ tilaan just passeli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaupunkikotiin se olisikin melko pelottava ajatus ;)

   Mä jo ihan odotan, että päästään laittamaan se toinen kerros.

   Poista
 3. Voi, nää kuvat pitää äkkiä päästä katsomaan koneelta, kun ei kännykän ruutua tihrustellessa pääse ollenkaan samalla tavalla tunnelmaan. Mut sen näkee jo ainaskin kännykälläkin että tuo lattia on varmasti nyt aivan huippu!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiina ♥ Näyttikö yhtä hyvälle suurelta ruudulta, vai järkytyitkö ;)

   Poista
  2. Hyvältä näyttää! Vaihtaisin ehkä tuon vanhankin (?) tapetin tuohon uuteen, uusi on niin vaikuttavan sävyinen! :) Ja lattia näyttää isommissakin kuvissa tosi hienolta sinisen kaverina! :)

   Poista
  3. Samaa mä mietin. Uudessa on suuremmat kuviot ja se tuntuu siksi jotenkin paremmalta. Toisaalta tuntuu kivalle millaisen fiiliksen kaksi erilaista tapettia tuo.

   No - tapettia on jos alkaa siltä tuntumaan :)

   Poista
  4. Joo ei ne missään nimessä pahan näköset ole noinkaan, siis tapetit! :)

   Meillä on muuten eteisessä myös tuollainen vanha sähkökaappi ja mies on remontista lähtien päivitellyt että kun se on niin ruma ja se pitäis peittää, koteloida tms... Minä oon sitä mieltä että senkus on, sehän on osa taloa :D Meillä se ei tosin osu ensimmäisenä silmään kun sisälle astelee, on vähän nurkan takana piilossa :)

   Poista
  5. Mitä sitä suotta koteloimaan, jos sitä voi vähemmälläkin "häivyttää" tai jos ei ole heti silmille hyppimässä. Mulle ei itseasiassa tullut kotelointi mieleenkään. Se olisi saattanut vaan näyttää ihmemöhkäleelle tuolla nurkassa. Sellaiselle mikä pitäisi "häivyttää" :D

   Poista
  6. Oon hyvin pitkälle samaa mieltä :D

   Poista
 4. Piti kirjoittaa, että oih tuota ihanaa vanhaa peiliä ja noita ovia...mutta tuli kaikista kuvista niin ihania juttuja vastaan, etten enää kaikkia ihanuuksia muista...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset Ruusukumpuun ♥ Peili on saatu edellisiltä omistajilta talokaupan mukana. Ja noi ovet. Kaunis tuo puulla oleva. Sopivaa rosoa.

   Poista
 5. Roosa lattia kuulostaa ja näyttää hyvälle. Sopii hyvin vanhaan tunnelmaan. On myös huomattavasti lämpimämpi kuin tuo keltainen. Ei sekään kyllä paha ollut… :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jaana :) Vielä, kun tietäisi mitä tuon takaseinän kanssa tekisi. Maalata vai jättää noin. Tässä kohtaa taas aikalisän paikka ja vanha talo saa opettaa meille kärsivällisyyttä. Kai ne palaset taas jossain vaiheessa alkavat loksahdella paikalleen :)

   Poista
  2. Kyllä ne palaset loksahtelevat aina paikalleen. Välillä on hyvä pitää pieni tuumaustauko ja rauhakseen miettiä, mitä tehdä. Talo kertoo sen kyllä. :)

   Poista
 6. Arvostan, että miehet lähtevät näihin meidän sisustusimpulsseihin mukaan. Mulla on täällä päässä tosin joskus tuo anomusaika melko pitkä, mutta lopulta aina saan pakottavat tarpeet läpi. Tykkään tuosta tapetista, kyllä se on valittava tilan mukaan, ja tuossa osuu napilleen. Ja tuo portaiden alla oleva naulakkosysteemi on kätevä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sano muuta! Kyllä tuon pitkää pinnaa välillä ihmettelen ;)

   Kyllä meilläkin näitä juttuja mietitään, ei kovin pitkään, mutta kuitenkin.
   Harvemmin ollaan erilinjoilla.

   Kiitos Niina :)

   Poista
 7. Pinkki on perfect juttu! Eteisestä tulee niin kaunis. :) Mut itkut... Tiedä niistä. Ilmeisesti Rajan lukeminen riitti, mun ei kannata hakea parkuja katsomalla? Voi hyvin. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olin myös lukenut sen jo aiemmin. Silti veti vähän herkäksi. Mulla on selkeästi vähän kevättä rinnassa ;) Kävin jopa eilen ostamassa kukkia. Minä!

   Poista
 8. Vasta toisella katselukerralla huomasin henkarinaulakkosysteemin, tosi hieno. Onko se ollut siinä vai onko se teidän tekemä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se on ihan täydellinen tuohon :) Oli jo siinä, kun me talo hankittiin.
   Mä vaan vähän laitoin väriä pintaan.

   Poista
 9. Ekasta kuvasta bongasin ihanan peilin, jollainen itseltäkin löytyy :)

  Innolla odotan millainen remontin lopputuloksesta tulee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oooh. Se on kyllä ihana… hauska yhteensattuma, että sulla on samanmoinen :)
   Peili on saatu myös talokauppojen yhteydessä.

   Mä toivon, että pääsen vilauttamaan kuvia teille pian. Kunhan nyt ainakin saan ensin sen toisen värikerroksen lattian pintaan :)

   Poista
 10. Ihanalta näyttää, lattiasta tulee varmasti ihana!

  VastaaPoista