Sisällön tarjoaa Blogger.

Arjen kuvahaaste 3/5


Tämän päiväinen arjen kuva tulee tien päältä ja kuvaa siksi erityisen hyvin sitä, millaista meidän arki nykyään on, kun ei ole työtä sitä rytmittämässä. Vaihtelevaa. 

Maanantaina oli Mummokerho, eilen ihan kamala päivä ja tänään ollaankin yhtäkkiä matkalla Hattulaan. Janne sai päähänsä, että nyt olisi se oikea hetki hankkia ikivanha Volvo. Duett vuosimallia -66. Nyt siis istun autossa menomatkalla; ystävä ajaa, Janne toimii kartturina ja mä bloggaan (ekaa kertaa puhelimella) takapenkillä. 

Enpä olisi taas aamulla uskonut. 

Tänään haluan haastaa mukaan Siljan Mintunmustaa-blogista. (Huomasinpa juuri, etten osaa laittaa tähän linkkiä puhelimella. Korjattava kotona siis).

Edit. kotona taas. Linkki lisätty ja "uudesta" autosta kuva Instassa.

Aurinkoa,
Laura

8 kommenttia

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei Paula, mihin se sun ihana kommentti katosi.
   Ehdin tien päällä sen lukea ja nyt kotiin tullessa olin vastailemassa.

   Mulle tuli siitä niin hyvä mieli ♥

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Eikö :) Mähän olin luonollisesti ensin ihan kireänä, että pitääkö sitä nyt hankkia lisää projekteja. Just nyt. Mutta joo… se on kaunis. Ja varmaan tosi käytännöllinen kanssa ;)

   Poista
 3. He nyt vaan korostuu että: MAAILMASSA MONTA ON IHMEELLISTÄ ASIAA :) mä oon aivan vasta alkaja näissä blogitaivaan asioissa, en ees ymmärrä minne ja miten se hävis, ha haa!!! No mutta sun upean blogin uus lukija täällä HEP HEP! Pidän sun tyylistä kirjoittaa ja siitä mistä vinkkelistä niitä tuot esille. Kuvasi on taitavasti otettuja ja kaikkinensa oon myyty :) Ja loppuhuipentuma: MATKAILU AVARTAA :) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihihihiii :)) Koneet on. Ja maailman on.

   Kiva, kun tulit uudestaan kommentoimaan. Ja ennenkaikkea kiva, että oot löytänyt täältä jotain sulle mielestä. Siis taidetaan tavata täällä uudestaankin. Tervetuloa ♥

   Poista
 4. Jee jee, kiitos haasteesta. Jospa ensi viikolla... :D

  VastaaPoista