Sisällön tarjoaa Blogger.

Tyynelän kylpyhuone + wc / ensiesittelyssä tämäkin
Ihan epätodellinen olo. Voiko olla totta? Huomasin juuri, että Tyynelässä on vielä yksi huone, mitä en ole huomannut esitellä - kylpyhuone + wc. Ihmeellistä sinänsä, koska muutenhan täällä ollaan menty kaikki paikat läpi… navetan ylisiä myöten. 

Löysin nämä kuvat tästä koneelta valmiina ja piti oikein useampaan kertaan tarkistaa blogista, että enkö muka ole näitä vielä julkaissut. No en. Tässä ne nyt siis olisi.

Meiltä löytyy maalla vanhan navettarakennuksen päädystä myös ulkohuusi, mutta onneksemme edelliset asukkaat ovat tehneet sisätiloihin suihku/wc-tilat. On muuten talvikäytössä vähän mukavammat. Kylpyhuoneeseen kuljetaan välieteisestä, jota olen kuvannut postauksiini aiemmin täällä ja täällä.

Kylpyhuoneen kaapit ja kalusteet ovat edellisten Tyyneläläisten käsialaa, mutta minun maalaamiani. Kaapit olivat alunperin siniset ja taso puunvärinen. Kahvat vaihdoimme myös. Peilit teki sama ystävämme, joka puuhasi Jannen kanssa sen keittönpöydänkin ja on muutenkin ollut monessa muutoksessa mukana… auttanut remonteissa - tapetoinneissa, ulkolaudoituksissa jne jne. Peilit hän  teki pyynnöstäni navetan ylisiltä löytyneisiin ikkunanpokiin, jämäpeilejä käyttäen. Kymmenen pistettä ja papukaija merkki hänelle.

Kylpyhuoneessa muuta:
… pitsiliinat - minun virkkaamiani
… Arabian pesuvati - kirppislöytö
… ja kuten kaupunkikodissakin, on täällä myös altaan reunalla suosikkini - Mummi ja minä

19 kommenttia

 1. Wau, ihana! :) Harkittu mutta silti ihanan huoleton kokonaisuus ja varsinkin lavuaarin yläpuolella olevat peilit ovat sekä tason mustavalkoiset yksityiskohdat ovat mun mieleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sara :) Tällaista maalaisromattista vastapainoksi kaupunkikodin kulmikkuudelle. Mä itse asiassa jossain vaiheessa hakitsin, että ois tehnyt täällä jotain muutoksia kalusteissa, mutta mitäpä suotta. Ovat täydelisen toimivia, säilytystilaa on hyvin ja kaapit kätkevät mm. ulosvedettävän pyykkinkorin.

   Poista
 2. Kyllä sisä vessa on ylellisyyttä kesällä, mutta talve ehdoton juttu..:)

  VastaaPoista
 3. Onpa söpö kylppäri. Nuo peilit on tosi hyvä keksintö tuohon paikkaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Joo en halunnut mitään loisteputkipeilikaappia. Niin ja mikä parasta… näillä systeemeillä vessan valo on niin huono, ettei nää jos (=kun) on tuolla ihan tukka pystyssä. Täydellistä :)

   Poista
  2. Hyvä pointti, vallan fiksua. ;)

   Poista
  3. Joo :)) Iho on aina täydellisen sileä ja tasavärinen. Hiukset kauniisti kuohkeat, ei missään nimessä kaameassa pörrössä.

   Poista
 4. Noita peilejä minäkin huokailen. Niin kotoisan näköistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Peileistä oon kamalan onnellinen.
   Onni, että on niin taitavia ystäviä ♥

   Poista
 5. Ihana kylppäri ja peilit on niin kauniit! Iloista viikon jatkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susanna :)
   Iloista loppuviikkoa sinnekin ♥

   Poista
  2. Ai niin… huomasitko muuten edellisestä postauksesta, että sain viimein sen kankaan siihen eteisen tuoliin…. mutta kalkkimaali (seinään ja tuoliin) odottaa edelleen sutijaansa :D

   Poista
 6. Onpa suloinen kylppäri! Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 7. Ihanan kotoisa ja lämmin kylpyhuone :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heidi :) Se sininen mitä aiemmin kaapeissa oli tuntui musta kylmästä maalaistaloon. Tuo kaappien uusi väri on lempeämpi. Mikä lie sitten nimeltään ;)

   Poista
 8. Nuo peilit on ihan huiput! Ja vetimet <3

  VastaaPoista