Sisällön tarjoaa Blogger.

Remontti-Ässä


Purkki melkein mustaa Remontti-Ässää ja ysärillä muurattu uunisyvennys kohtasivat viime viikonloppuna. Tässä on lopputulos. Ai että mä tykkään! Leivinuuniosaa en halunnut sutia, koska toivoin tämän maalaamistavan korostavan sitä entisestään. Nyt ne ovat kaksi erillistä yksikköä, vierekkäin.

Kaikkia edellisessä postauksessa uhoamiani asioita ei ehditty hoitaa. Esimerkiksi tapetointi jäi ensi viikonloppuun. Ehdittiin kuitenkin: istuttaa kuusia, kitata seinää, tilata putkimies vaihtamaan pyttyä, ajaa nurmikko ennen sateita ja kiinnittää uusi valaisin siihen parilla kympillä remontoituun keittiöön. Kyllä mä taas kelasin monta kertaa, että miten onnekas mä oon, että on tuollaisia ystäviä, jotka tulee helppimään hommissa. Ei ois taatusti tullut näin paljon valmista. Ei tuntunut työntäytteiselle. Ehdittiin ihan rauhassa saunoa, istua iltaa, herkutella hyvillä ruuilla ja viineillä. Kotiin kaupunkiin tultiin vasta äsken. Onnea on 

Ennenkuvia ja keskustelu leivinuunin maalaamisesta löytyy täältä.

20 kommenttia

 1. Siis mahtavan näköinen tuo uusi melkein musta! Ihanalta kuulostaa myös tuollainen työntäyteinen viikonloppu, joka ei silti tunnu puurtamiselta. Tykkäisin paiskia itsekin hommia, mutta odottelen tapettia saapuvaksi, että pääsisi tekemään. Tyynelä näyttää niin leppoisalta paikalta, missäs se oikein sijaitseekaan noin maantieteellisesti?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö :) Mä oon ihan kauhian tyytyväinen lopputulokseen. Jotenkin skarpimpi. Nyt vaan toivotaan, että Remontti-Ässä on nimensä mukainen ja pysyy tuossa pinnassa. On sitä ainakin hartaudella kuivatettu ennen tavaroiden takaisin lastaamista.

   Tyynelä on Salon suunnalla. Sinne ajaa kotona niin nopeasti, että voisi mennä vaikka yhdeksi yöksikin kerrallaan :)

   Poista
  2. Toivotaan, että sun tapetti tulee pian! Ihana nähdä millaista on luvassa. Niin ja millaisia tapetointivimmoja se taas mussa aiheuttaa :)

   Poista
 2. Kylläpä se muuten onkin nyt ihan erillinen! Ja kuulostaa ihanalta, ootte saaneet hommattua ja nautittua <3 Mulla on täällä hemoglobiinit laskeneet ja ilmeisesti sen takia väsyttää ja väsyttää. Pyykkikoneen kun aamulla täyttää niin loppupäivänä ei sitten juuri muuta jaksa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On. Hienosti sopii toi uni nyt tuohon. Keittiö näyttää kivalle ja uudistuneelle. Nyt vaan alkoi tehdä mieli uutta jääkaappia :D Sellaista side by side-mallia.

   No onhan siinä puuhaa yhdelle päivälle :D Hankala sulla vaan siellä lasten kanssa jaksaa nuutuneena. Lopputulos palkitsee tuossakin asiassa. Onneksi tilanne on väliaikainen :)

   Poista
  2. Totta, sopii kyllä hyvin uunin kans. Ja kuvatkin näyttää tietokoneelta vielä paremmalta kuin eilen yöllä kännykästä :) Jääkaappia sitten vaan hankkimaan... muista se jääntekohässäkkä siihen toiseen jääkaapin oveen ;)

   Poista
  3. :))

   Joo sen puolesta Janne on tässä mulle puhunut. Mä oon perustellut vastaan :D

   Poista
  4. Jäämme odottamaan kumman päätös on se viimeinen :D

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos Miiu ♥ Siitä tuli just sellainen, kun ajattelin.
   Onneksi en ottanut sitä ihan mustaa maalia, tää astetta pehmeämpi on täydellinen.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos Heidi :) Olisit vaan nähnyt miten oli ergonomiset työasennot, kun tuolla kolossa kykin :D Meinaisi veto loppua kesken.

   Poista
 5. No nyt mä sen näin! Hieeeeno! Korostaa kyllä tosissaan vanhempaa asukasta. Hyvä muutos! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästä tuli kyllä nyt tosi hyvä. Onneksi päädyin tällaiseen ratkaisuun. Ja arvaas mitä… nyt tekisi tietysti mieli sitä saunatuvan punatiilistä maalata myös. Sen varmaan kesällä teenkin.

   Poista
 6. Aivan ihana lopputulos! Ja ihania pieniä yksityiskohtia ympärillä. Niin kaunista ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jaana ♥ Täällä mä nytkin ihailen tuota. Ja vaiheeksi maalaan. Löytyi uusi suosikkimaalikin. Ihan paras!

   Poista
  2. Nyt maalaustalkoot on siis makuuhuoneessa. Ei sentään keittiössä tällä kertaa ;)

   Poista