Sisällön tarjoaa Blogger.

Sara H / alennuskoodiTiedättekö, kun joskus tuntuu, että pienilläkin asioilla on suurempi merkitys? Joskus tapaa jonkun tai tapahtuu jotain, joka antaa merkityksen jollekin menneelle tai tulevalle. Linkittyy. Tulee fiilis, että näin sen pitikin mennä. Mulle tapahtui näin viime viikolla kaksi kertaa. Ensimmäinen oli tämä. (Toisesta lisää myöhemmin.)

Niiden kaikkien jännitysten jälkeen sain yllättäen kutsun kasvohoitoon. No hei tottakai meen! Ei ois voinut parempaan aikaan osua. Taisin ottaa pari tanssiaskelta. Alkoi jo pääsykokeet ja muut näkyä naamassa. Tuntuu, että oon niin pitkään ollut kotona, että pienemmätkin kiireet jännittää (saati sitten tuollaiset loppuelämän ratkaisevat). Oli hiukka harmaa olo ja nenän pieleen oli ilmestynyt jo näppylöitäkin.

Sara teki mulle 75 min kasvohoidon YonKa- sarjan tuotteilla ja mä odottelin, että missä vaiheessa havahdun omaan kuorsaukseeni. Se oli ihanaa, ihan täydellisen rentouttavaa. Lisäksi laitettiin ripsiin ja kulmiin kestovärit. Ei saatu mun silmiä vuotamaan, vaikka olen sellainen räpyttelijä.

Kokemus ylitti mun odotukset. Vähän jännitin sinne mennessäni, että noinko osaan rentoutua. Siellä torkuttuani huomasin, että hyvinkin. Voin suositella Saraa lämpimästi ♥ Hän on huomaavainen, huolellinen ja erittäin tarkka. Näkyy kilometrien päähän, että tätä työtä tehdään intohimolla ja täydestä sydämestä.
Jos sulla on tilaisuus, niin mene ja nauti.
Mainitse mun blogi aikaa varatessasi. Tarjoukset on voimassa kesäkuun loppuun saakka.


Sara on vasta alkanut yrittäjä ja toimii Kauneuskaksio 1,2:n tiloissa Kolmannella Linjalla. 
Mä toivon Saralle pitkää ja menestyksekästä uraa rakastamansa työn parissa. 

Tiedustelut ja ajanvaraukset p. 050 595 0145 / sara.elisa.himmanen@gmail.com
Saran sivut löydät täältä ja blogin täältä.

Ja kuvia mun naamasta, jolle väri palautui, löytyy Instasta ;)

Blogiyhteistyö. Kuvat on napattu Saran sivuilta.

2 kommenttia

  1. Vastaukset
    1. Hitsit, kun taitaa olla sulle hieman kaukana ;)

      Jos tuut tänne päin kesäkuun aikana, niin sitten kyllä ehdottomasti varaat tuonne itsellesi oman rauhallisen hetken :)

      Poista