Sisällön tarjoaa Blogger.

26 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Kiitos Johanna :)

   Nappasin ne yhtenä yönä Tyynelässä. Oli vieraita ja pää ylikierroksella yöllä, eikä uni meinannut tulla. Oli onneksi kaunis taivas kuvattavana.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Irmastiina :) Kiva, että sain tallennettua värit tänne muidenkin iloksi.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos :) Oli kyllä ihmeellinen tunnelma tuolla pellon laidassa. Päivisin korostuu peltojen vihreät ja keltaiset. Yöllä mustaa peltoa vasten loistaa taivaan siniset ja punaiset.

   Poista
 4. <3

  Minulla on aamujogurttikyllästyminen. Se ihmetyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset


  1. Mä vaan vaihdan merkkiä ja siihen päälle laitettavia. Maistuu :) Tällä hetkellä Valion Kreikkalainen jogurtti - persikka. Päälle banaania, rusinoita ja manteleita.

   Poista
 5. Keskimmäinen kuva - mitkä värit!

  Yöllinen kaupunki - Etenkin kesällä ja alkusyksystä ♥ Ihan liian vähän yöllistä kaupunkia tullut nyt nautittua. No kaikkea ei voi saada..kerralla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä älyttömät. Mun teki mieli juosta koko ajan pidemmälle horisonttiin kuvaamaan tuota punaisten kirjoa. Mutta sehän tietty meni aina kauemmas :D Otin tuon pisimmällä putkella, joka mulla on.

   Yöllinen kaupunki on ihana. Siitä tulee jotenkin vähän mustasukkaiseksi. Se jää omaksi, kun muut on lähteneet. Eilenkin kävelin Arkadiankatua kotiin puoli yhdentoista aikaan. Ei ollut montaa muuta kulkijaa.

   Poista
 6. Ihanat värit kyllä! Eikös tuohon oranssinpunaiseen auringonlaskuun liity joku uskomuskin? Siis joku että tulee yöllä myrsky, tai joku vastaava? Hitsi kun en nyt muista :-D

  VastaaPoista
 7. Vastaukset
  1. Kiitos Iisa :)

   Kiva, kun tulit kommentoimaan, että löysin sun blogiin. Ihania kuvia sielläkin!
   Täytyy tulla ajan kanssa :)

   Poista
 8. Ihania kuvia, totean myös mie :)

  VastaaPoista
 9. Huippuja otoksia! En minäkään kyllästy.. :)

  VastaaPoista
 10. Wau!! Täysin sanaton, niin upeita kuvia. Mitkä värit. Tämän voi kokea vain Tyynelässä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Värit oli päätä huimaavat. Nää on napattu siitä naapurin talon kulmalta sinne lammastilan suuntaan. Samalta tieltä mistä sä kuvasit sumua :)

   Poista